Kivičs un Skulme atgriezušies Spānijā - piedalījušies pat Seviļas praidā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme negaidīti Līgo un Jāņus aizvadīja Lisabonā, Portugālē. Taču tagad pāris jau ir atgriezies Spānijā, kur paspējis apmeklēt vairākas pilsētas. 

Sociālajos tīklos Kivičs publiskoja vairākas fotogrāfijas, kurās ar Skulmi apskata Seviļas arhitektūru, izmanto tūristu busiņa "Hop On Hop Off" pakalpojumus, kā arī kopā pavada laiku. 

"Atā skaistā Andalūzija un Seviļa! Neaprakstāmi skaista pilsēta, +42 līdz +46 grādi, no arhitektūras acis neatpūšas ne uz mirkli, un arī Seviļas praidā attapties nav problēmu. Viss te ir, un noteikti atgriezīsimies!" vēstīja Kivičs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Atā,skaistā Andalūzija un Sevilja!Neaprakstāmi skaista pilsēta, +42-46 grādi, no arhitektūras acis neatpūšās ne uz mirkli, un arī Seviļas Praidā attapties nav problēmu.Viss te ir, un noteikti atgriezīsimies!

Posted by Andris Kivics on Sestdiena, 2019. gada 29. jūnijs

Pēc Seviļas pāris devās uz Madridi, kur turpināja baudīt pilsētas naktsdzīvi. "Ņujorkā nav vienīgā, kas nekad neguļ nekad!" - rakstīja Kivičs. 

Atgādinām, ka pāris pameta Latviju aprīļa izskaņā. Sākotnēji viņi dzīvoja Tenerifē, bet pēc tam pārcēlās uz Spānijas pilsētu Orehuelu. Skandalozie mīlnieki solīja dzimtenē atgriezties jūlija beigās. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu