Video: Pie kā noved zemē nomests saldējuma trauks? Šmerļa mežā atrasts bezpalīdzīgs ezis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šmerļa mežā atrasts ezis, kas cietis no dabas piesārņojuma sekām
Šmerļa mežā atrasts ezis, kas cietis no dabas piesārņojuma sekām Foto: Ekrānuzņēmums no Normunda Saminska "Facebook" profilā izvietotā video

Pirmdien, 1. jūlijā, ar satraucošu video dalījās kādi iedzīvotāji, kuri vienaldzīgi nepagāja garām vides piesārņojuma dēļ cietušam ezim. Dzīvnieks ar iestrēgušu galvu plastmasas iepakojumā tika atrasts Šmerļa mežā, pa ceļam no Mūrjāņu ielas līdz Tirdzniecības centram "Alfa".

Iedzīvotāja Evija portālam "Apollo" apgalvo, ka dzīvo šajā apkārtnē jau desmit gadus un bieži saskārusies ar cilvēku nolaidību Šmerļa mežā.

Vietnē "Facebook" pie izglābtā ezīša video viņa atklāj, ka katru dienu viņa ar vīru atgriežas mājās ar citu cilvēku atstātiem atkritumiem no meža.

"Es nespēju saprast, kas notiek to cilvēku galvās, kuri vienkārši met visu zemē..." Evija raksta sociālajā tīklā "Facebook".

Iedzīvotāja sašutusi atklāj portālam "Apollo", ka šajā apkārtnē mitinās bezpajumtnieki un piesārņotajās meža takās var atrast ne tikai plastmasas pudeles un sadzīves atkritumus, bet arī šprices.

Iesprūdušajam ezītim paveicās, ka viņu atrada Evijas vīrs Normunds, kurš izglāba ezīti un dalījās ar video sociālajos tīklos.

"Mazais draudziņš bezpalīdzīgi staigāja šorīt pa mežu... Rādiet šo video saviem bērniem! Mēs neesam vieni uz šīs planētas!" Normunda vēstījums pie video viņa "Facebook" profilā.

"Es piedāvāju jaudīgu meditāciju Mātei Dabai - paņem maisu, aizbrauc uz tuvāko mežu, salasi atkritumus! Lūgties par Māti Zemi, protams, ir skaisti, bet plastika ezim no galvas ar lūgšanām vien nepazustu," pie video Evija aicina līdzcilvēkus nepalikt vienaldzīgiem par apkārtējo vidi.


Video: Šmerļa mežā izglābtais ezis, kurš cietis no dabas piesārņojuma sekām

Video autors: Normunds Saminskis

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu