Zodiaka zīmes, kurām skauž citu veiksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Viena no patīkamākajām cilvēka īpašībām ir spēja priecāties par citu panākumiem un veiksmi. Diemžēl šī kvalitāte piemīt ne kuram katram un daudziem citu laime izraisa vien zaļu skaudību. Par to, kuri Zodiaka pārstāvji skaudības dēļ var palaist garām paši savu veiksmi, vēsta portāls "Postimees".

Vērsis

Šī ir mantkārīgākā no visām Zodiaka zīmēm - zem šī zvaigznāja dzimušie jau no bērnības sapņo dzīvot komfortā un pārticībā, un, ja kādam šis pārtikušais stāvoklis ir sasniegts, it īpaši, ja bez piepūles, Vēršus pārņem spēcīga skaudība. Tiesa, šīs sajūtas šos Zemes stihijas pārstāvjus tikai motivē pašiem strādāt vairāk, lai sasniegtu pašiem savu pārticību. 

Vērši ir ambiciozi - ja tie redz, ka var sasniegt vairāk, tie stūrgalvīgi ies uz rezultāta sasniegšanu. 

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji ir uz perfekciju vērsti, tādēļ tie ar skaudību raudzīsies uz citu talantiem un sasniegumiem. Katru reizi, kad kādam kaut kas izdodas labāk, Jaunavas sāk nodarboties ar sevis pārvērtēšanu, kas ilgtermiņā parasti noved pie augstākas produktivitātes. Lai arī šīs pragmatiskās zīmes pārstāvji ir mērķtiecīgi, tiem ir grūti atkāpties no sākotnējiem plāniem. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir lieliski līderi un vadītāji un lieliski spēj motivēt lielākas cilvēku masas.

Mežāzis

Šie ragaiņi ir kā apsēsti ar to, lai būtu pirmie visā, ko iesāk. Skaudība Mežāžus pārņem tad, kad kāds izrādās veiklāks vai gudrāks par tiem, it īpaši tad, ja tas tiem izdodas ar mazāku piepūli, kā Mežāzim. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti mērķtiecīgi, taču to ietiepība mēdz būt traucējoša laba rezultāta sasniegšanai.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti uz konkurenci tendēti. Tiem patīk kontrolēt un valdīt pār citiem, tādēļ to skaudība pārsvarā ir vērsta pret cilvēkiem, kuriem ir vairāk varas, kā Skorpionam. Jāpiebilst, ka zem šī zvaigznāja dzimušie skaudības motivēti var rīkoties samērā neprognozējami un bīstami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu