Kuras Zodiaka zīmes nav piemērotas uzņēmējdarbībai?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Labam uzņēmējam ir jābūt drosmīgam, radošam, izlēmīgam un ieinteresētam naudas pelnīšanā - ja kāda no šīm iezīmēm iztrūkst, parasti uzņēmumam neklāsies diez ko labi. Par to, kuras Zodiaka zīmes nevar gaidīt pārliekus panākumus biznesā, vēsta portāls "Postimees".

Zivis

Šīs Ūdens stihijas pārstāvjiem ir attīstīta intuīcija, taču tie ne vienmēr ir gatavi tai uzticēties. Viņiem uzņēmējdarbībā īpaši traucē lēnprātība un atbildības trūkums - Zivis bieži vien cer, ka liktenis visu atrisinās viņu vietā. Zivis ir radošas personības, taču bieži vien to slēpj, baidoties no citu izsmiekla. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem sevī jākultivē drosme uzsākt darbību jomās, kuras tām tiešām patīk un interesē. Zivīm nevajadzētu baidīties izmantot arī to iedzimtās pārliecinošās diplomāta spējas. 

Svari

Svari intuitīvi jūt dažādas perspektīva biznesa iespējas, taču lai rīkotos, tiem blakus nepieciešama grupa ar līdzgaitniekiem un partneriem - bez tiem šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var sākt izturēties pagalam nenopietni. Svarīgu lomu spēlēs apziņa, ka uz spēles ir arī citu nauda un laiks. Svariem ir ļoti grūti darboties vieniem, tie ir izcili komandas spēlētāji. Svari reti kad uzsāks uzņēmējdarbību paši - tiem parasti ir maz pacietības kārtīgi ieguldīt uzmanību vienā lietā, turklāt tos biedē iespēja zaudēt savu naudu.

Mežāzis

Šīs strādīgās Zodiaka zīmes pārstāvji uzskata, ka darbs ir ceļš uz pārticību. Tiem ir grūti izmantot citus sava labuma vairošanai un tiem ir grūti izturēt konkurenci, kurā kādam vienmēr jāzaudē. Lai arī Mežāžiem ir iespaidīgs darba potenciāls, tie bieži vien to nevēlas izmantot līdz galam. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk būt daļai no komandas un tie ļoti reti kad izlemj par labu savam biznesam.

Vēzis

Vēži ļoti mīl komfortu un ļoti nelabprāt maina darba vietu, kolēģus un darba pienākumus, kurus tie ir iemācījušies darīt gandrīz perfekti. Straujas pārmaiņas Vēžiem izraisa depresīvas tendences. Šīs jūtīgās Ūdens stihijas pārstāvji nepietiekami novērtē savu pieredzi un zināšanas. Vēžiem patstāvīgas darbības uzsākšanai nepieciešams kārtīgi pārvērtēt savu atkarību no citu viedokļa. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem īpaši piemērots būtu ģimenes bizness.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu