Astrologs Pāvels Globa nosauc četras Zodiaka zīmes, kurām 2019. gadā veiksies mīlas lietās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nosaucis četras Zodiaka zīmes, kuru mīlas dzīve 2019. gadā būs īpaši krāšņa un laimīga.

Lauva

Astrologs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem 2019. gadā iesaka vairāk laika pavadīt pie dabas, kur tie var sastapt savu patieso mīlestību. Tiem Lauvām, kas vēl nav attiecībās, Globa iesaka iesaistīties draugu ierosinātās avantūrās un piedzīvojumos - tas sniegs ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī pozitīvi iedarbosies uz Lauvas zīmes pārstāvja izredzēm uzlabot savu likteni.

Jaunava

Arī Jaunavām astrologs iesaka vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, taču šīs zīmes pārstāvjiem tam nav obligāti jādodas ārpus pilsētas robežām. Pragmatiskās Jaunavas var savu mīlas laimi sastapt vienkārši pastaigājoties parkā vai ceļā uz veikalu. Īpašu vērību jāpievērš jauniegūtiem paziņām un jāatceras - nekas uz šīs pasaules nenotiek tāpat vien.

Skorpions

Šīs Ūdens stihijas pārstāvjiem Globa iesaka uz laiku atteikties no pragmatiska pasaules skata un ar visu savu būtību nodoties kaislei. Astrologs piekodina, ka viss labais parasti ir paslēpts pašā degungalā!

Dvīņi

Šai neizlēmīgajai Zodiaka zīmei astrologs šogad iesaka rīkoties uzņēmīgi un izlēmīgi, un nebaidīties spert soli tur, kur ir jaušamas abpusējas simpātijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu