Neaizvēra nožogojumu. Jauna informācija par zoodārza darbinieci, kuru nežēlīgi saplosīja tīģeris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīģeris. Ilustratīvs attēls.
Tīģeris. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Publicēta jauna informācija par gadījumu, kad 2017. gada 29. maijā Lielbritānijas Hamertonas zoodārzā kāds apmeklētājs tīģeru aplokā pamanījis saplosītu cilvēka ķermeni. Toreiz viņš nekavējoties par to paziņojis parka darbiniekiem. Iespējams, nožogojumu nav aizvērusi pati darbiniece, vēsta BBC.

Kā stāsta darbinieki, nožogojums, kas paredzēts tam, lai zoodārza personāls un tīģeris aplokā neatrastos kopā, bija atvērts. 

Zoodārza pārstāvis uzsver, ka patlaban policijas izmeklēšanā nav pierādīts, ka vārtiem būtu kādi mehāniski bojājumi un, ļoti iespējams, ka Roza Kinga pati bija aizmirsusi aizstaistīt nožogojumu.

33 gadus vecā Roza Kinga tīģera uzbrukuma dienā tīrījusi stikla nožogojumu Lielbritānijas Hamertonas zoodārzā. 

Malaizijas šķirnes tīģeris vārdā CiCip uzbrucis sievietei īsi pirms zooloģiskā dārza atvēršanas, ap pulksten 10.00 no rīta.

Taču darbinieces ķermenis tika pamanīts neilgi pēc parka atvēršanas. Kāds apmeklētājs ieraudzījis saplosītu cilvēka ķermeni iežogojumā un nekavējoties par to ziņoja zoodārza darbiniekiem.

Zoodārzs pēc notikušā tika evakuēts.

Uz notikuma vietu tika izsaukta policija un medicīniskā palīdzība, taču mediķi nespēja glābt sievieti un viņa notikuma vietā mira. Sievietei konstatēti nāvējoši ievainojumi mugurā, kaklā un rokās.

Roza Kinga zoodārzā strādājusi 13 gadus un, kā stāsta darbinieki, viņa nekad nav baidījusies no plēsīgiem dzīvniekiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu