Piecas Zodiaka zīmes, kas labprāt sāpina cilvēkus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Teju katrs būs dzirdējis par "enerģētiskajiem vampīriem" - cilvēkiem, kuri gūst spēkus un baudu no tā, ka citiem klājas slikti. Par to, kuras no Zodiaka zīmēm visbiežāk apzināti no līdzcilvēkiem izsūc dzīvesprieku, vēsta portāls "Postimees".

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji sākotnēji šķiet ļoti draudzīgi un atsaucīgi, taču tā ir tikai maska - patiesībā Strēlnieki nelaidīs garām iespēju kādu izmantot saviem mērķiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir manipulācijas meistari. Strēlniekiem citi cilvēki ir tikai līdzeklis savu mērķu sasniegšanai.

Ar Strēlniekiem labāk neiesaistīties konfliktos - viņus ir neiespējami uzveikt. Labākā stratēģija - vienkārši ignorēt šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus. Tie sākotnēji izliekas par labākajiem draugiem, taču tad izmanto citus un pazūd bez pēdām.

Mežāzis

Strādīgie Mežāži ir viena no skaudīgākajām Zodiaka zīmēm. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir meistarīgi tenkotāji un intrigu vērpēji - šiem cilvēkiem patīk izplatīt visriebīgākās baumas par citiem.

Mežāži ir ļoti čakli un ir pieraduši, ka viss viņu dzīvē parādās pateicoties smagam darbam, tādēļ tie nevar ciest cilvēkus, kuru dzīvē viss tiek "pasniegts uz paplātes" - satiekot šādu cilvēku, Mežāži nelaidīs garām katru iespēju tos pazemot. 

Dvīņi

Šī Zodiaka zīme ir gandrīz vai slavena ar savu nepastāvīgumu un biežajām garastāvokļa maiņām. Dvīņi dažādas riebeklības visbiežāk paveic to pat neapzinoties un tas parasti iedragā to attiecības ar līdzcilvēkiem, īpaši romantiskajiem partneriem.

Dvīņi pēc izdarītā parasti kaislīgi lūdz piedošanu, taču no tā nav dižas jēgas, jo tie savas rīcības atkārto ar nepatīkami regularitāti. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir grūti saprast tādus konceptus kā "atbildība" un "pienākums".

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti ļaunatminīgi un smalki spēj atriebties katram, kas tiem ir izdarījis ko nepatīkamu. Tiesa, dažkārt nav nepieciešams pat kāds konkrēts nodarījums - Lauvas mēdz sadusmoties tāpat vien, skaudības dēļ, un citi pat nenojautīs, ka ir kļuvuši par kāda ienaidnieku.

Zem šī zvaigznāja dzimušie zina, kā pareizi atriebties - tie pacietīgi gaidīs piemērotāko mirkli un tad "sitīs ar visu spēku". Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nekad nepiedod līdz galam un atgādinās par pagātnes konfliktiem pie katras izdevības.

Skorpions

Šī ir riebīgākā no visām Zodiaka zīmēm - Skorpioniem patīk bojāt citu cilvēku dzīves tāpat vien, bez kāda īpaša iemesla. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk noraudzīties citu ciešanās. Ja kāds tos apsūdzēs par sliktu izturēšanos, tie vienmēr atradīs kaudzēm attaisnojumu, taču savu vainu neatzīs.

Skorpioni ir tīrākie "enerģētiskie vampīri" - citu negatīvās izjūtas tos piepilda ar spēku un enerģiju. Viņu mīļākā nodarbe ir intrigu vērpšana - tas tiem ļauj komfortabli noraudzīties uz citu konfliktiem no malas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu