Kādas bailes vīrieši noklusē visbiežāk?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Sabiedrībā ir pieņemts, ka vairums vīriešu publiski neatzīst savu "vājumu" - vīrietim esot jābūt stipram un pašpārliecinātam, īstam medniekam un valdniekam. Pašsaprotami, ka šādu stāju uzturēt mūžam ir neiespējami, un arī vīrieši klusībā uztraucas un pārdzīvo gan par savu pašvērtējumu, gan par to, ko domā citi. Par to, kas visbiežāk klusībā nomāc vīriešus, informē portāls "Menscult".

Bailes no atlaišanas

Darba zaudēšana nozīmē ne tikai finansiālās labklājības zaudēšanu, bet arī nedrošību par nākotnes nestajiem izaicinājumiem. Jo smagāk, ja runa ir par vīrieti, kuram ir ģimene, par kuru jārūpējas.

Vīriešiem jau no bērnības tiek stāstīts, ka viņu galvenais uzdevums ir nodrošināt stabilu naudas plūsmu. Viņi bieži vien baidās uzsākt attiecības uzskatot, ka no viss, ko sieviete vēlas no savas otrās pusītes, ir nauda. Protams, ir daudzas sievietes, kurām finansiālais aspekts attiecībās nav primārs, taču vīrieši bieži vien savu "partnera potenciālu" mēra ar savu finansiālo labturību. 

» Eksperte skaidro, vai izmēram ir nozīme

Nedrošība par savu augumu

Sabiedrībā un medijos tiek rādīts diezgan konkrēts ideālā vīrieša tēls - šāds vīrietis noteikti ir gara auguma. Puiši bieži vien uzskata, ka sievietes interesē tikai un vienīgi garāki vīrieši, un tiem var nolaisties rokas no domas par to, ka neviena neuzskatīs tos par gana pievilcīgiem aizmirstot par to, ka simpātiskākā katra cilvēka īpašība ir pašpārliecinātība.

Meistarība gultā

Protams, publiski katrs vīrietis par sevi izsakās kā par absolūtu gultas karali, kurš tikpat kā ir izgudrojis seksu kā tādu, taču patiesībā ļoti daudzi vīrieši jūtas nedroši par savām spējām intīmajā sfērā. Galvenokārt vīriešus satrauc savas spējas apmierināt partneri, doma par to, ka partnere tēlo savu baudu un, protams, mūžsenais jautājums par izmēru.

» Uzzini, ko gandrīz visi vīrieši dara nepareizi gultā!

Mati un spalvas

Savādākais ir tas, ka šī problēma ir šķietami visaptveroša - tie, kuri no dabas ir "pūkaināki", uztraucas par to, ka šķietami nejaudā skūties pietiekami bieži, savukārt tie, kuriem apmatojums ir retāks, uztraucas par to, ka tie nešķiet gana vīrišķīgi. Stiprā dzimuma pārstāvjus neuztrauc tikai mati uz galvas (lai arī bailes no plikpaurības piemeklē vai katru vīrieti), bet arī bārda, ūsas un pat padušu apmatojums.

"Cik vīriešu viņai ir bijis pirms manis?"

Šīs bailes piemeklē tikai daļu vīriešu - daudziem ir pilnīgi vienalga par savas partneres bijušo gultas biedru skaitu, tikmēr citi ir vai apsēsti ar "šķīstas" meitenes meklējumiem. Sievietes parasti uz šo jautājumu atbild ar kautrīgu "divi vai trīs", jo zina - īstā atbilde (tuvāk 20 vai 30) var puisi nobiedēt. Galvenais, protams, nav skaits, bet gan apstāklis, ka šie divi dotie cilvēki ir atraduši viens otru te un tagad (ja vien sieviete pirms tam nav bijusi 20 vai 30 romantiskās attiecībās - tad gan ir vērts aizdomāties).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu