Pugačovas skandāla dēļ draud atlaist Rīgas dzelzceļa stacijas Maskavā direktoru (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova kopā ar vīru Maksimu Galkinu un abiem bērniem pirmdien ar vilcienu ieradās Rīgā. Lai gan pāris tagad bauda atpūtu Jūrmalā, Maskavā, Rīgas dzelzceļa stacijā izcēlies pamatīgs skandāls.

Kā vēstījām, Pugačova katru reizi uz Rīgu ceļo privātajā peronā. Taču šoreiz viņu kopā ar ģimeni pie paša vilciena uz perona platformas nogādāja privātais auto - melns limuzīns. Šāda mākslinieces prasība izcēla pamatīgu skandālu sociālajos tīklos, izskanot pat baumām par Rīgas dzelzceļa stacijas Maskavā direktora atlaišanu.

“Tiek risināts jautājums par Rīgas dzelzceļa stacijas vadītāja atlaišanu. Runā, ka pavēsti jau parakstījis arī Krievijas dzelzceļš,” sociālajos tīklos vēstīja Andrejs Razins, grupas “Ласковый май” producents.

Pēc tam Krievijas dzelzceļš gan noliedza baumas par Rīgas stacijas vadītāja atlaišanu, skaidrojot, ka video redzamā platforma nav pasažieru perons, bet gan tehniskais. Tādējādi dziedātājas automašīna nevarēja traucēt citiem pasažieriem, jo vilcienam drīkst piebraukt tikai īpaša tehnika. Krievijas dzelzceļa pārstāvji gan norādīja, ka tagad tiek pārbaudītas Rīgas stacijas Maskavā personāla darbības.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu