No lidmašīnas izkritušais vīrietis, iespējams, bija lidostas darbinieks (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters/ScanPix

Vīrietis, kurš svētdien, 30. jūnijā, izkritis no "Kenya Airways" lidmašīnas ievelkamās šasijas sadaļas, iespējams, bijis darbinieks Kenijas galvaspilsētas Nairobi galvenās lidostas darbinieks, ziņo BBC.

Lidmašīna bija ceļā no Kenijas uz Hītrovas lidostu Lielbritānijā, kad Londonā kāds vīrietis savā dārzā atrada līķi. Bojāgajušajam visticamāk bija iespēja likumīgi piekļūt lidostai.

Tiks veikta tiesu medicīnas ekspertīze, tomēr nelaimes gadījums netiek vērtēts kā aizdomīgs. Mirušā identitāte šobrīd ir anonīma.

Kā ziņots iepriekš, Londonā svētdien kāds iedzīvotājs savā dārzā atradis cilvēka līķi, kas izkritis no lidmašīnas šasijas nodalījuma. Dārza īpašnieks nekavējoties par to ziņoja policijai. Vīrietim ķermenis uzkritis teju virsū - metra attālumā, kamēr kungs sauļojies mauriņā.

» Mājas dārzā saimnieks atrod cilvēka līķi, kurš izkritis no lidmašīnas šasijas nodalījuma

Kaimiņš, kurš vēlējās palikt anonīms medijos, teica, ka viņš izdzirdējis "blīkšķi", tāpēc viņš paskatījies no augšējā dzīvokļa loga, kur redzējis ķermeni nekustīgi guļam uz zemes.

"Es aizgāju ārā, un ieraudzīju savu kaimiņu, viņš trīcēja no šoka," viņš teica.

"Ja tas būtu noticis pāris sekundes vēlāk, viņš būtu piezemējies cilvēku pūlī - mani bērni pagalmā iznāca 15 minūtes vēlāk [pēc nokrita līķis]," anonīmais kaimiņš pauda.

"Vīrieša ķermenis bija tik pat kā neskarts, jo viņa mirstīgās atliekas bija sasalušas ragā!" kaimiņš aprakstīja no debesīm nokritušo vīrieti.

Šasijas nodalījumā tika atrasta soma, ūdens pudeles un ēdiens.

» "Pāris sekundes vēlāk viņš būtu piezemējies ļaužu pūlī." Aculiecinieks atklāj detaļas par līķi, kas izkrita no lidmašīnas

Kenijas varasiestāžu pārstāvji norāda, ka ir mazi ticams, ka kāds cilvēks no malas būtu varējis nepamanīts šķērsot lidlauku un iekļūt lidmašīnā.

"Visas lidmašīnu daļas tiek pārbaudītas pirms lidojuma, ieskaitot šasijas nodalījumu, bremzes un riteņus. Tādēļ ir maz ticams, ka viņš tur ir bijis pirms šo pārbaužu veikšanas," norādīja Kenijas Civilās aviācijas aģentūras.

"Tādēļ tas, kurā brīdī viņš iekļuva lidmašīnā, šobrīd paliek noslēpumā," viņš piebilda.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu