Kāds sekojis ar velosipēdu, citi dzinušies pakaļ ar auto - atbildīgi iedzīvotāji Vecdaugavā policijai palīdz notvert zagļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Aculiecinieku aktīvās iesaistes dēļ policistiem Vecdaugavā izdevies notvert divus garnadžus, kuri rakņājušies pa atpūtnieču mantām, kamēr dāmas peldējušās, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda sieviete uz Atlantijas ielas uzrunājusi patrulējošos policistus, norādot uz diviem vīriešiem, kuri mierīgi gājuši, nenojaušot tuvojošos draudus. Esot bijušas pamatotas aizdomas, ka vīri veikuši zādzību, atklāj raidījums.

Abi vīrieši uz aizdomu pamata tikuši iesēdināti ekipāžas automobilī.

Likumsargi vēlreiz iztaujājuši klātesošos un atklājies, ka aculiecinieki, saprotot, ka pludmalē notikusi zādzība, veikuši īstu vajāšanas operāciju, –

kāds sekojis ļaundariem ar velosipēdu, savukārt divi citi atpūtnieki sekojuši zagļiem ar automašīnu.

Pirms kāds cits iedzīvotājs paspējis piezvanīt 110, atbildīgo aculiecinieku ceļā gadījusies pašvaldības policijas patruļa, vēsta raidījums.

Kā raidījums "Degpunktā" noskaidroja Valsts policijā, pateicoties aculiecinieku palīdzībai, izdevies noķert rūdītus garnadžus.

Abi kungi jau iepriekš vairākkārt nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar dažādiem likumpārkāpumiem.

Šobrīd ierosināts kriminālprocess, un notiek izmeklēšana, kuras laikā tiks noskaidrots, kurš no aizturētajiem paņēmis svešo telefonu un vai abi nav saistīti arī ar citiem, līdzīgiem noziegumiem pludmalē, norāda "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu