Linda Mūrniece atpūšas kopā ar Kristapu Valteru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju, kur atpūšas kopā ar draugiem.

Mūrnieces fotogrāfijā redzams, ka viņa pavadījusi laiku kopā ar bijušo Latvijas basketbola izlases saspēles vadītāju Kristapu Valteru un viņa mīļoto sievieti Lāsmu Jukoni.

Lai gan šobrīd vīrietis dzīvo Francijas pilsētā Ansī, kas atrodas pie ezera kalnos, fotogrāfija liecina, ka viņš vasarā ieradies Latvijā, jo foto uzņemts Ikšķiles estrādē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Fotogrāfijai Jukone pievienojusi komentāru ar sirsniņas emocijikonu, Mūrniecei atbildot ar to pašu. 

Arī iepriekš Mūrniece publiskojusi fotogrāfiju ar pāri - 21. jūnijā viņa dalījās ar kadru no savas viesnīcas restorāna, kurā redzams, kā viņa vakariņo trijatā ar Valteru un Jukoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Mūrnieci arī citkārt apbrīno Valtera mīļotā - viņa sociālajos tīklos regulāri mēdz dalīties ar uzņēmējas ierakstiem, norādot, ka "Mūrniece viņu iedvesmo katru dienu arvien vairāk". 

Par Valtera un Jukones attiecībām tapa zināms 2017. gada vasarā. Kristaps bijis precējies divas reizes un viņš ir tēvs pieciem bērniem, toties Jukoni reiz saistījušas romantiskas attiecības ar pašmāju šovmeni Renāru Zeltiņu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu