Naktī no ugunsgrēkiem izglābti četri cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsējs; ilustratīvs foto.
Ugunsdzēsējs; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Naktī no ceturtā uz piekto jūliju izcēlušies ugunsgrēki divās dzīvojamās mājās, no tiem izglābjot kopumā četrus cilvēkus, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Īsi pirms pusnakts kādā dzīvojamā mājā Rīgā desmit kvadrātmetru platībā dega viens no dzīvokļiem. Glābēji no piedūmotajām telpām izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem. Pirms VUGD ierašanās saviem spēkiem evakuējās 20 cilvēki. Plkst. 1.40 ugunsgrēks tika likvidēts.

Tāpat pēc pusnakts VUGD saņēma izsaukumu uz Kārļa ielu Jelgavā, kur 40 kvadrātmetru platībā dega ēkas kāpņu telpa abos stāvos un nelielā platībā arī bēniņi.

Izmantojot izbīdāmās kāpnes, ugunsdzēsēji no ēkas otrā stāva izglāba divus cilvēkus, bet no ēkas pirmā stāva izglāba vienu cilvēku caur logu. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 11 cilvēki. Plkst. 3.36 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēma 38 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem un četri izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu