Latvijas armijas simtgades svinību laikā tiks slēgta 11. novembra krastmala (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar 6. jūlijā gaidāmajām Latvijas armijas simtgades svinībām jau no šodienas Rīgas centrā tiks noteikti apjomīgi satiksmes ierobežojumi, tostarp tiks slēgta 11. novembra krastmala, informēja Rīgas domē.

No šodienas plkst. 20 līdz 7. jūlija plkst. 6 tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11. novembra krastmalai piegulošajā ielā no Poļu gātes līdz Jaunielai, Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai, kā arī Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai.

Tāpat šajā laika posmā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

6. jūlijā no plkst. 15 līdz 18 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.

No plkst. 16 līdz 17 kuģošanas līdzekļiem, kuriem piestātnes atrodas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, būs jāatrodas nekustīgi piestātnēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu