Armands Simsons latviešu krustabās piedzīvojis maģisku brīdi (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ armandssimsons

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs un hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons vietnē "Instagram" dalījās ar savu interesanto pieredzi - latviešu krustabām.

"Šodien mūsu mīļās Vecāķu mājas dārzā piedzīvojām ko vēl nebijuši maģisku, sirsnīgu, mīlestības piepildītu un ģimenisku. Latviešu krustabas, kuru laikā vēl ciešāk sajutām vērtības, kuras mums ir visapkārt katru mīļu dienu. Nu mums pavisam oficiāli ir vēl par diviem krustbērniem vairāk! Esam neizsakāmi laimīgi un neaprakstāmi bagāti!

Šīs dienas laikapstākļi bija kā radīti tik brīnišķīgam notikumam! Lietus, vējš un saule, kuru laikā senlatviešu tradīcijās kristījām un iekristījāmies paši mūsu krustbērniem - Raienam ZIBENIM Innus un mazajai podziņai Reičelai SAULEI Innus. Un episki bija tas, ka brīdī, kad pādi (pādīti)/ krustāmo meitiņu dīdījām/apdziedājām un apdejojām, pēkšņi sāka spīdēt spoža saulīte. Tātad vārdiņš sasaitējās. Ko tādu piedzīvojām pirmo reizi! Fantastiski! Maģiski! Episki! Latviski! Bet galvenais ģimeniski!" rakstīja Simsons. 

Tāpat viņš piebilda, ka tagad viņam ar sievu, kopā ar abu atvasēm, ir astoņi bērni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??????? (@armandssimsons) on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu