Maksims Galkins, viesojoties Jūrmalā, kļuvis par "Instagram" eksperimentu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova kopā ar vīru Maksimu Galkinu un abiem bērniem pirmdien ar vilcienu ieradās Rīgā. Tagad, kamēr Galkins bauda atpūtu Jūrmalā, sociālais medijs "Instagram" izlēmis ar Galkina profilu veikt ekspertimentu.

Sociālajos tīklos viņš publiskoja video un garu aprakstu, kurā paskaidro, ko tas nozīmē.

"Mans „Instagram”  konts tika izvēlēts, lai pārbaudītu jauno sociālā tīkla interfeisu. Tagad es vairs neredzu „patīk” un skatījumu skaitu svešiem ierakstiem. Es uzskatu, ka tā ir lieliska ideja. „Patīk” daudzums ir kļuvis par īstu atkarību daudziem cilvēkiem, radot trauksmi un stresu. Novēršot nevajadzīgu konkurenci, „Instagram” glābj daudzu cilvēku psihi un, kas pats svarīgākais, – bērnus un pusaudžus. Jaunajā versijā statistika ir pieejama tikai par sevi un savām publikācijām.

Vakar es par to pastāstīju Janai Rudkovskai, viņa ir noraizējusies par reklāmas tirgu. Man gan šķiet, ka biznesam tas ir pat labāk, jo iznīcinās tirgus uzcenojumu. Lai gan tas ir tikai eksperiments, kurš pieejams ierobežotam lietotāju skaitam, būs lieliski, ja tas tiks ieviests visā portālā!" rakstīja Galkins.

Video viņš sniedza ieskatu, kā tas izskatās, apskatot citu personu ierakstus - lai gan viss paliek kā iepriekš, vairs pie fotogrāfijām nav pieejams "patīk" skaits. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Publsikotais video tika uzņemts Jūrmalā, Galkinam sēžot uz mājas terases.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu