Lielbritānijā aiztur mikroautobusa vadītāju, kurš ietriecies cilvēkos pie pārtikas bankas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Paula Čurkste/LETA

Policija Lielbritānijā aizturējusi kādu 37 gadus vecu vīrieti aizdomās par uzbrukumu pēc tam, kad piektdien Dārbišīrā, Anglijas vidienē, viņa vadīts mikroautobuss ietriecās cilvēku rindā pie pārtikas bankas.

Incidentā ievainoti četri cilvēki.

Dārbišīras policijā informēja, ka policisti devušies uz izsaukumu, kad pie kopienas centra "Kirk Hallam" mikroautobuss ietriecies vairāku cilvēku grupā.

Policija paziņoja, ka diviem cilvēkiem ir nopietnas traumas, kas neapdraud dzīvību, bet viens cilvēks guvis vieglus ievainojumus. Savukārt Austrummidlendas neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests ziņoja par četriem ievainotajiem.

Laikraksta "Derby Telegraph" publicētā video policists, kura vārds nav norādīts, apliecina, ka policija izskata apzināta uzbrukuma versiju, tādēļ spēkrata vadītājs ir aizturēts aizdomās par uzbrukumu, nevis ceļu satiksmes negadījumu.

Policijas darbinieks piebilda, ka detektīvi turpina izmeklēt iespējamo uzbrukuma iemeslu.

Kopienas centrs sociālajā tīklā "Facebook" apstiprināja, ka vairāki cilvēki guvuši traumas, kad "mikroautobuss viņos ietriecās, kamēr viņi pacietīgi gaidīja pārtikas banku".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu