Neticama satikšanās! Ģimene Lielbritānijā atrod pirms sešiem gadiem pazudušo suni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Lielbritānijā Ferjeru ģimene atkal satikusi savu mīluli, kucīti Fernu, kura pazuda pirms sešiem gadiem, vēsta BBC. Ģimene visu šo laiku domāja, ka suns ir nozagts, taču neatmeta cerību savu mīluli atrast.

Spaniela šķirnes suns vārdā Ferna pazuda 2013. gada aprīlī. Vien gadu vecais mīlulis teju pagaisa no iebraucamā ceļa pie ģimenes mājas Česingtonā, pilsētā netālu no Londonas.

Kad saimniece Džodija Ferjera konstatēja, ka suns ir pazudis, viņa devās uz policiju. Policijā sievietei izstāstīja, ka pilsētā uzdarbojas suņu zagļi un, iespējams, Ferna ir kļuvusi par to upuri.

Vēlāk saimniece kopā ar vairākiem brīvprātīgajiem sākusi meklēt savu četrkājaino draugu, bet diemžēl bez panākumiem.   

Šī gada jūlija sākumā kāds vīrietis atrada Fernu uz ielas un aizveda viņu uz tuvāko veterināro klīniku, kur tika noskanēts suņa čips. Veterinārārsti pēc mikroshēmas koda noteica saimniekus, viņu dzīvesvietu un telefona numuru.

"Kad viņi man zvanīja, es teicu: "Tiešām? Jūs neko neesat sajaukuši?" Es nespēju tam noticēt. Kad mēs ieradāmies veterinārajā klīnikā, es uzreiz sapratu, ka tas ir mans suns."

Džodija atklāj, ka viņas astoņus gadus vecais dēls "arī izplūda asarās, jo atcerējās savu labāko draugu un ļoti priecājās to atkal satikt".

"Fernai pie īstajiem saimniekiem palīdzēja atgriezties viņas čips," stāsta Ferjera. "Par spīti tam, ka suns bija tik ilgi pazudis, es regulāri atjaunoju informāciju par savu telefona numuru un kontaktadresi čipā. Šoreiz tehnoloģijas izdarīja brīnumu!"

Pašlaik Ferna ir atpakaļ savās mājās un bauda saimnieces uzmanību.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu