Morata neatgriezīsies Londonas "Chelsea" sastāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alvaro Morata
Alvaro Morata Foto: AFP/SCANPIX

Pazīstamais spāņu uzbrucējs Alvaro Morata neatgriezīsies Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandā Londonas "Chelsea" un turpinās spēlēt Spānijas klubā Madrides "Atletico" arī pēc īres līguma beigām.

Morata, kuram ir 26 gadi, "Atletico" sastāvā spēlējis kopš janvāra, kad "Chelsea" viņu izīrēja uz 18 mēnešiem. Šobrīd abi klubi panākuši vienošanos, ka spānis turpinās pārstāvēt Madrides komandu arī pēc 2019./20.gada sezonas, nonākot pilnvērtīgā tās rīcībā.

Uzbrucējs pievienojās "Chelsea" pirms diviem gadiem, kad par 60 miljoniem mārciņu (67 miljoniem eiro) pārcēlās no cita Spānijas kluba Madrides "Real" un parakstīja līgumu uz pieciem gadiem. Toreiz viņš kļuva par visu laiku dārgāko Londonas komandas pirkumu.

Tiesa, Morata "Chelsea" vienībā nespēja iedzīvoties un kopumā 72 spēļu laikā guva vien 24 vārtus, bet kopumā ar komandu viņam izdevās triumfēt Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausā.

Savukārt "Atletico" rindās Morata pagaidām 17 spēlēs guvis sešus vārtus.

Morata karjeras laikā pārstāvējis arī Itālijas flagmani Turīnas "Juventus", divreiz kļūstot par šīs valsts čempionu, bet ar "Real" viņš arī divreiz uzvarēja Spānijas čempionātā un arī UEFA Čempionu līgā.

Sagaidāms, ka šajā vasarā Madrides klubu atstās Antuāns Grīzmans, kurš, visticamāk, pārcelsies uz citu Spānijas grandu "Barcelona", bet nupat "Atletico" par iespaidīgiem 126 miljoniem eiro nopirka talantīgo portugāļu uzbrucēju Žuānu Fēliksu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu