Londona gavilē! Saseksas hercogi dodas kristīt savu pirmdzimto dēlu Ārčiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kā vēsta vairāki britu mediji, Saseksas hercogi - Princis Harijs un viņa sieva Megana, sestdien, 6. jūnijā, manīti dodoties kristīt savu pirmdzimto dēlu Ārčiju, vēsta BBC. 

Tie, kuri cer iegūt kaut kādu priekšstatu par karaliskajām kristībām sestdien, 6. jūnijā, būs vīlušies, jo Saseksas hercogi lēmuši, ka kristības notiks tikai karaliskās ģimenes un dažu uzaicināto viesu pulkā.

Tāpat svētajā brīdī nepiedalīsies preses fotogrāfi un televīzijas pārstāvji. Svarīgo mirkli iemūžinās karaliskā pāra kāzu fotogrāfs.

Saseksas herocogi lēmuši arī neatklāt, kas būs Ārčija krustvecāki. 

Šāda slepenība spilgti norāda uz to, ka princis Harijs un Megana nevēlas pievērst pastiprinātu sabiedrības uzmanību Ārčijam. 

Lai arī Harijs un Megana ir vairākas reizes izpelnījušies sabiedrības kritiku par to, ka viņi cenšas izvairīties no karaliskām tradīcijām, šoreiz pāris ir lēmis, ka Ārčijs būs ģērbts karaliskajā kristību mantijā, ko ģērbuši arī Kembridžas hercogu - Keitas un Viljama, bērni.

Paredzēts, ka kristības notikšot Svētā Džordža kapelā Vindzorā, kur pērnā gada 19. maijā laulājās karaliskās ģimenes pāris. Šajā kapelā kristīts arī mazā Ārčija tēvs - pats princis Harijs.

Foto: Karaliskās kāzas: princis Harijs un Megana (Ceremonija)

Karaļnama informatīvā pārstāve Roja Nika norādījusi, ka svinības neapmeklēs arī karaliene Elizabete II, kura ir Ārčija vecvecmāmiņa.

"Karaliene neapmeklēs kristības citu, iepriekš pieteiktu, pienākumu dēļ," norādījusi Roja Nika. "Viņa apmeklēja prinča Džordža un princeses Šarlotes kristības, taču pērn neieradās arī uz prinča Luisa kristībām."

Lai gan Elizabete II nevarēs ierasties uz Ārčija kristībām, karaliene ir ļoti priecīga par sava jaunākā mazmazbērna nākšanu pasaulē.

Foto: Saseksas hercogi atrāda karalienei mazo Ārčiju

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu