Būtiski satiksmes ierobežojumi pirmdien uz Rīgas autoceļiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Merķeļa iela un Raiņa bulvāris.
Merķeļa iela un Raiņa bulvāris. Foto: Kaspars Nordens/LETA

Topošā Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijas laikā vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme, kā arī remontdarbu dēļ pirmdien, 8. jūlijā, var nākties uzkavēties sastrēgumos vai izvēlēties citu maršrutu.

No plkst. 12.30 līdz plkst. 12.45 transportlīdzekļu satiksme tiks pilnībā slēgta Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā, kā arī Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā.

Nepieciešamības gadījumā transportlīdzekļu un gājēju satiksme tiks ierobežota no plkst. 9.30 līdz plkst. 13.30 Pils laukumā, no plkst. 11 līdz 12.30 Brīvības laukumā, no plkst. 9.30 līdz 11.30 Gaujas ielā 12, laukumā pie Otro Meža kapu vārtiem, no plkst. 15 līdz pusnaktij - Valguma ielā un Uzvaras bulvārī pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas.

Tāpat Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju 8. jūlijā no plkst. 10.30 līdz 12.30 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā no Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Apstāšanās un stāvēšana no plkst. 7 līdz 13.30 tiks ierobežota Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, Pils laukumā, Pils ielā, Mazajā Pils ielā un Gaujas ielā 12, laukumā pie Otro Meža kapu vārtiem.

Remontdarbu dēļ no šodienas plkst. 23 līdz 9. jūlija plkst.6.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krasta ielas posmā un virzienā no Salu tilta līdz Ogres ielai.

Šie ierobežojumi būs spēkā arī no 9. jūlija plkst. 23 līdz 10. jūlija plkst. 6.30.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas attiecīgajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Saistībā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no šodienas līdz 16. jūlijam Rīgā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Laboratorijas ielā pie Aleksandra Čaka ielas.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Saistībā ar spēlfilmas filmēšanu no šodienas plkst. 12.30 līdz plkst. 15 Rīgā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kļavu ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

Filmēšanas darbu organizatoriem uzdots nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas slēgtajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Par filmēšanas darbu norisi ir atbildīgs uzņēmums "Kompānija Hargla".

Turpinoties Salu tilta kompleksa pārbūves darbiem, naktī uz pirmdienu mainīsies satiksmes organizācija uz Salu tilta posmos "Lucavsalas pārvads" un "Estakāde pār Bieķengrāvi".

Pirmdienas rītā šajos posmos tiks pārslēgta satiksmes kustība. Satiksme Jūrmalas virzienā tiks organizēta pa pirmo un otro kustības joslu, savukārt Rīgas centra virzienā pa trešo braukšanas joslu un pretēji kustības virzienam Jūrmalas virzienā.

Ņemot vērā, ka Salu tilta kompleksa pārbūve ir apjomīgs būvobjekts, kur satiksmes organizācija tiek mainīta salīdzinoši bieži, Rīgas domes Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus rūpīgi sekot līdzi objektā izvietotajām ceļa zīmēm un ceļu horizontālajam apzīmējumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu