Levita kundze uzteikusi ārsta darbu un pagaidām jaunu darbu nemeklēs (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Egils Levits ar siveu un meitu
Egils Levits ar siveu un meitu Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunievēlētā Valsts prezidenta Egila Levita kundze Andra Levita ir uzteikusi ārsta darbu Luksemburgā, taču Latvijā vismaz līdz gada beigām jaunu darbu nemeklēs, to viņa atklāja intervijā Latvijas Televīzijai.

Levita atzina, ka viņa jau tagad ir saņēmusi vairākus uzaicinājumus piedalīties dažādās labdarības organizācijās. "Es rūpīgi izvērtēšu un par darbu varbūt jaunajā gadā domāšu," sacīja Levita.

Jautāta, kādām īpašībām, viņasprāt, ir jāpiemīt Valsts prezidenta kundzei, Levita piekrita sava vīra iepriekš publiski paustajam, ka ir jābūt gudrai, šarmantai un stiprai, piebilstot, ka, visticamāk, nepieciešama arī milzīga pacietība.

Levita pastāstīja, ka pēc vīra inaugurācijas ceremonijas viņa vēl uz īsu laiku dosies atpakaļ uz Luksemburgu, lai nokārtotu darba un dzīvesvietas jautājumus.

Vaicāta par bērniem, Levita informēja, ka dēls ir ārsts un strādā rezidentūrā, bet meita strādā starptautiskā klimata aizsardzības organizācijā. Viņi pagaidām nedzīvos Latvijā.

Kā ziņots, šodien, Saeimas ārkārtas sesijas sēdē nododot svinīgo solījumu, amatā stāsies jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu