Astrologi atklāj jūlija "spēka dienas". Kuras ir labākās dienas izglītībai, radošumam un mīlestībai?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Par "spēka dienām" sauc mēneša datumus, kuros zvaigznes, planētas un Mēness atrodas maksimālas harmonijas stāvoklī - astrologi uzskata, ka šajās dienās cilvēkiem prognozējama īpaša veiksme dažādās dzīves jomās.

10. jūlijs - mīlestības diena

Augosš Mēness dodas Svaru pārvaldītajā debesu zonā - tas ir labākais laiks visiem, kas mīl un vēlas tikt mīlēti. Mēness Svaru zīmē būs arī 9. jūlijā, taču tur tam traucēs Plutona negatīvais aspekts.

10. datumā astrologi iesaka apciemot vecākus, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kā arī apkārtējiem atklāt savas siltās un romantiskās jūtas. Šajā dienā iesaka arī plānot kāzas vai citus kopīgas nākotnes plānus. Labi veikšoties arī tiem, kas vēlas iepazīties internetā - astrologi saka, ka nevajag kautrēties flirtēt, sarunbiedrs noteikti novērtēšot atklātību.

20. un 21. jūlijs - radošās attīstības dienas

Šajā nedēļas nogalē Mēness atradīsies Zivju zvaigznāja pārvaldībā. Šajās dienās cilvēkiem būs krietni vieglāk pieņemt dažādus svarīgus lēmumus un nodarboties ar nestandarta problēmu risināšanu, kā arī jaunradi. Īpaši produktīvs šis laiks var izvērsties sadarbībai komandās. Astrologi uzskata, ka šajās dienās daudziem būs vieglāk pārvarēt savas negatīvās emocijas un neuztraukties par savu sāncenšu un ienaidnieku panākumiem. Šīs dienas visus piepildīs ar patīkamu entuziasmu un mīlestību pret savu darbu.

31. jūlijs - saimniecības darbu un izglītības diena

Mēneša pēdējā dienā cilvēkiem īpašu prieku radīs mājas darbu veikšana - par to atbildīgs Mēness, kas ieslīd Vēža zīmes debesu sektorā, kur to gaida Merkūrs. Ja gadījumā prāts nenesas uz mājas uzkopšanu, astrologi iesaka apgūt kādas jaunas zināšanas, jo šajā dienā cilvēka atmiņa darbošoties labāk, kā parasti. 31. jūlijs būs īpaši vēlīgs arī tiem, kuri vēlas nodarboties ar paškritiku vai pašanalīzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu