Brazīlijas futbola izlases treneris Tite: Mesi ir jāparāda lielāka cieņa

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tite
Tite Foto: EPA/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases galvenais treneris Tite nosodījis argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi par necienīgiem izteikumiem tieši viņa vadītās komandas virzienā.

Brazīlijas futbola izlase svētdien savās mājās tika kronēta par Dienvidamerikas futbola izlašu turnīra "Copa America" uzvarētāju. Pirms tam Mesi medijiem bija izteicies, ka darīts viss iespējamais, lai šajās sacensībās uzvarētu tieši brazīlieši.

Par šādiem superzvaigznes izteikumiem neapmierināts bija Tite.

"Mesi ir jāparāda lielāka cieņa, turklāt viņam ir jāprot samierināties ar zaudējumiem," teica Tite, kura vadītā Brazīlijas izlase pirms tam "Copa America" pusfinālā uzvarēja tieši Argentīnu. "Mēs viens ar otru tiekamies daudzos mačos, pat Pasaules kausā, tāpēc jābūt uzmanīgam."

"Katram ir savas problēmas, bet ir jāsaglabā cieņa," uzsvēra Tite.

Pēc zaudējuma pusfinālā Mesi arī norādīja, ka Brazīlijai ir liela ietekme Dienvidamerikas Futbola konfederācijā (CONMEBOL).

Savukārt cīņā par trešo vietu "Copa America" turnīrā pret Čīli slavenais argentīnietis saņēma apšaubāmu noraidījumu, bet pēc tam Mesi teica, ka tādā veidā sodīts par saviem iepriekšējiem izteikumiem.

Brazīlijas futbolisti svētdien par "Copa America" čempioniem kļuva devīto reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu