Spēcīgās lietusgāzes nopludinājušas Lindas Mūrnieces viesnīcas pagrabu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri bijusī sieva Linda Mūrniece (49) pēc ilgajām lietavām Rīgā paudusi neapmierinātību ar galvaspilsētas notekūdeņu sistēmu, kas nedarbojas kā vajadzētu un nodara kaitējumu iedzīvotājiem.

“Šādi izskatās Vaļņu iela. Nav jābūt ekspertam, lai saprastu, ka kaut kas ar ielas izbūvi nav kārtībā. Lietus laikā tā izskatās pēc pārplūdušas upes, pa kuru tomēr mēģina pārvietoties cilvēki. Zem ielas atrodas blakus ēku pagrabi. Arī nav jābūt ekspertam, lai iedomātos, kas tajos notiek lietus laikā un ar ko var beigties pastāvīgs mitrums ēku sienās.

Mūsu viesnīcas pagrabā šodien ūdens līdz ceļiem. Tas nāk iekšā pa sienām, no augšas - visur, kur izdodas atrast plaisiņas.

Kanalizācijas ūdeņi ceļas virs grīdas līmeņa, un tā ir mūsu problēma, kā tikt galā ar smaku un netīrību. Tikmēr mans uzņēmums vien Rīgas domei nodokļos nomaksā vairāk nekā 100 tūkstošus eiro. Kas mums par to ir? Šobrīd - pārplūdis un smirdīgs pagrabs,” atklāj uzņēmēja.

Foto: facebook.com/murniecelinda

Viņa piebilda, ka grūti pārvietoties pa ielām un ūdens no bedrēm nepazūd arī sausā laikā.

Kā jau ziņots, pirmdienas rītā lietus daudzums Rīgas centrā pārsniedzis 30 milimetru jeb trešdaļu no jūlija normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Foto: Rīga pēc lietusgāzēm

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu