Festivāls "We Love The 90's" no Rīgas tiek pārcelts uz Tallinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Baltijas lielākā retro mūzikas festivāla "We Love The 90's" organizatori pieņēmuši lēmumu pārcelt pasākumu no Rīgas uz Tallinu. Tas tiek darīts vietējo organizatoru negaidītu personīgo izaicinājumu dēļ, kas saistīti ar tirdzniecības nosacījumiem festivāla teritorijā.

Festivāls "We Love The 90's", kurš šogad notiks jau piekto reizi, norisināsies 26.-27. jūlijā Tallinas brīvdabas Dziesmu svētku estrādē.

Visas biļetes, kas iegādātas uz Latvijas festivālu, būs derīgas Tallinas pasākumā.

No šī brīža biļetes pieejamas tirdzniecības vietnē "Piletilevi", lai būtu vienkāršāk Igaunijas apmeklētājiem. Tiem, kuri nevarēs apmeklēt pasākumu Igaunijā, naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA "Biļešu serviss" tīklā, var atgriezt līdz 9. augustam, aizpildot pieteikuma anketu. 

"Par laimi visi mākslinieki bija ļoti saprotoši un atbalstoši, piekrītot uzstāties Igaunijā. Mēs arī pateicamies visiem mūsu sadarbības partneriem un Tallinas Dziesmu svētku estrādei par viņu ātro rīcību un palīdzību, lai šo pasākumu organizētu pie viņiem tik īsā laika periodā," min festivāla pārstāvji.

26. un 27. jūlijā Tallinā uzstāsies jau apstiprinātie mākslinieki: Snap!, 2Unlimited, Haddaway, Dr Alban, Londonbeat, Real2Reel, Julia Volkova no T.a.t.u., Maxx un Solid Base, un Las Ketchup.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu