Liepājā garāmgājējs no degošas mājas izglābj bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Liepājā kāds vīrietis pastaigājās pa ielu, kad pamanīja ugunsgrēku kādā daudzdzīvokļu namā. Turklāt aiz loga bija redzami iesprostoti divi mazi  bērni, ziņo raidījums "Degpunktā".

Kāds nama iemītnieks sākotnēji domājis, ka aizdedzies viņa dzīvoklis. Tikai pēc glābšanas dienestu izsaukšanas viņš uzzinājis, ka kāds nejaušs garāmgājējs izglābis iesprostotos bērnus.

Neviens no nama iedzīvotājiem evakuējoties nebija pamanījis, ka pirmā stāva dzīvoklī joprojām atrodas divi aptuveni piecus gadus veci bērni. Nav zināms, kur atradās viņu vecāki, taču bērniem steigšus bija nepieciešama palīdzība. Par to parūpējās garāmgājējs, kurš, ar roku izsitot stiklu, viņus izglāba.

Bērni ugunsgrēkā bija cietuši, taču iedzīvotāji apstiprināja, ka viņu dzīvībām briesmas vairs nedraud. Nav zināms, kā situācija būtu izvērsusies, ja jaunais vīrietis nebūtu savlaicīgi reaģējis uz situāciju.

Ugunsgrēka iemeslus pašlaik skaidro policija.

Vietējie tikmēr ziņo, ka sākotnēji aizdedzies dīvāns, taču esot grūti spriest, no kā radusies uguns un kur tajā mirklī atradās par bērniem atbildīgie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu