Ažiotāža ap jauno šovu: skatītājus sanikno Evelīnas Pārkeres uzvedība (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pirmdien, 1. jūlijā, pie skatītājiem nonāca Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?", kura vadītāja ir jūtūbere un influencere Evelīna Pārkere. Jau pēc šova pirmās sērijas ļaudis pauda neapmierinātību ar Pārkeres uzvedību, bet jaunākās epizodes kaceklis vēl pamatīgāk satracinājis skatītājus. 

Jaunākajā sērijā Pārkere dalībniekiem devusi uzdevumu bez naudas sarīkot neaizmirstamāko šīs vasaras ballīti Kalnciema kvartālā.

Kā atklājas publiskotajā video, Pārkere ir ne tikai neapmierināta ar to, kā dalībnieki noorganizējuši ballīti, bet starp viņu un dalībnieku uzaicināto pasākumu vadītāju Daumantu izceļas konflikts. To steidz izlīdzināt šova dalībniece, fotogrāfe Kitija Reitere, kura plašākai publikai kļuva zināma pēc tam, kad šova atlasē "sagāja ragos" ar žūrijas locekli, dziedātāju Olgu Rajecku

Ļaudis komentāru sadaļā kārtējo reizi pauduši neapmierinātību ar Evelīnas uzvedību. 

"Paspiedīšu roku tam čalim, kurš varētu izturēt kopdzivi ar tādu kā Evelīna.", "Ja Evelīna turpinās ņirgāties par dalībniekiem, tad šovs būs galīgi izgāzies, kaut gan... tas jau ir izgāzies. Evelīnai jānolaižas uz zemes.", "Tās Evelīnas emocijas, runāšana, uzvedība ir pārāk.. nu pārāk pārspīlēta.. Riebīgi skatīties..," ir tikai daži no skatītāju komentāriem, kas atrodami pie publicētā video.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu