Viss varēja būt citādāk! Vaikule atklāj, ka kļuvusi slavena, pateicoties Pugačovas šaubām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Laima Vaikule
Laima Vaikule Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule kļuva par raidījuma “Судьба человека” galveno viesi. Māksliniece raidījumā pastāstīja, ka dziesmu “Еще не вечер”, ar kuru viņa izrāvās slavas virsotnē, sākotnēji piedāvāja nodziedāt Krievijas estrādes dīvai Allai Pugačovai, bet primadonna no tās atteicās.

Kā norādīja Vaikule, dzejnieks Iļja Rezņiks viņai ir īpašs cilvēks, kas ne vien uzrakstīja mūziķei vienu no viņas populārākajām dziesmām, bet to arī daļēji producēja.

“Viņš ir arī brīnišķīgs producents. Viņš bija tas cilvēks, kurš mani aiz rokas aizveda uz radio, kurš vadāja mani uz starptautiskiem festivāliem. Viņš šajā ziņā ir ļoti talantīgs. Es viņam esmu ļoti pateicīga,” minēja Vaikule.

Vaikule skaidroja, ka tolaik nav sapratusi, kādēļ viņai nepieciešami radio ēteri un viesošanās TV pārraidēs, taču tieši Rezņiks burtiski viņu piespiedis doties uz dažādiem kanāliem.

Tāpat māksliniece pastāstīja, ka dziesmu “Еще не вечер”, kura kļuva par viņas vizītkarti, sākotnēji bija paredzēts izpildīt Pugačovai, taču viņa šaubījusies par to, ko tas varētu nozīmēt un kā klausītājs varētu saprast frāzi "vēl nav vakars", tādēļ atteikusies. Savukārt Vaikule dziesmas liriku un nosaukumu uztvērusi kā "sava veida konfliktu". 

“Alla teica, ka viņai tādas dziesmas nepiestāv, bet man brīnišķīgi piestāvēja,” uzsvēra Vaikule.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu