Ilze Viņķele: Man ir ne tikai laba veselība, bet arī krūtis (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veselības ministre Ilze Viņķele
Veselības ministre Ilze Viņķele Foto: Evija Trifanova/LETA

​47 gadus vecā veselības ministre Ilze Viņķele intervijā ar žurnālu “Ieva” atklāti pastāstīja par brīdi, kad sapratusi, ka nekad neatbildīs parametriem 90-60-90. Tas noticis, kad skolā notikusi mērīšana un viņa bijusi īsākā klasē.

Viņa skaidroja, ka šādu atklāsmi pieņēmusi kā normu. "Tas nozīmē, ka par saviem apmēriem nekad neesmu kreņķējusies, vienkārši dzīvoju nost. Jāteic gan, ka nekad neesmu bijusi ļoti apaļa – daba un vecāki mani apveltījuši ar krūtīm, tāpēc izskatos lielāka, nekā esmu patiesībā."

Viņķele neslēpa prieku, ka no vecākiem mantojusi labus gēnus, kuri viņu apveltījuši ar labu veselību, un tas esot daudz svarīgāk, nekā iespringt uz cipariem svaros. 

"Man ir ne tikai laba veselība, bet arī krūtis. Un man šādas krūtis būs vienmēr. Ko es tur varu darīt? Neko! Visu mūžu dzīvot neapmierinātībā – tas nav man. Galvenais – nekad neesmu jutusies fiziski slikti. [..] Tas gan nenozīmē, ka man ir vienalga, kā izskatos. Noteikti nē! Man patīk pucēties. Bet arī – lielākoties savam priekam. Saprotiet, ķermenis ir svarīgs, bet tas nav svarīgākais," intervijā norādīja ministre. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu