Piektdienas horoskops: 12. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pavasara ziedi. Ilustratīvs attēls
Pavasara ziedi. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 12. jūlijam. 

AUNS Spēsi sniegt apkārtējiem vērtīgus padomus, izcelsies ar asprātīgām piezīmēm. Centīsies visādi izpalīdzēt tiem, kurus mīli, bet neatteiksi arī svešiem cilvēkiem, ja viņiem būs nepieciešams tavs atbalsts.

VĒRSIS Kādam Vērsim var mainīties darba apstākļi. Vai nu tās būs jaunas biroja telpas vai arī tiks piedāvāts labāks, interesantāks darbs. Mīļotais cilvēks vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā.

DVĪŅI Neslinko, ieliec savu enerģiju izdevībās, kuras liktenis šodien piespēlē. Tu spēsi paveikt lielas lietas, ja vien vairāk ticēsi saviem panākumiem un tik bieži nemainīsi savas vēlmes.

VĒZIS Tavas pārliekās rūpes, par kādu no tuvajiem cilvēku var kļūt viņam par apgrūtinājumu. Ja esi saistīts ar biznesa pasauli, vari cerēt, ka panākumi neizpaliks. Vakars piemērots bezrūpīgai izklaidei.

LAUVA Vēlēsies atbilst laika garam, varbūt kā interesanti ģērbsies vai izturēsies. Neviens šodien nespēs mēroties iznesībā ar Lauvas zīmes sievietēm. Pastāv ne viena vien iespēja iepazīties.

JAUNAVA Esi godīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Ja reiz tevi, kas neapmierina, droši paud savu viedokli, tikai izvēlies pietiekami diplomātisku toni. Vakarā iemalko glāzi laba vīna vai konjaka.

SVARI Netērē naudu bez vajadzības, iespējams, tuvākajā laikā tā būs ļoti nepieciešama. Labs laiks, lai neoficiāli tiktos ar darījuma partneriem un izklāstītu savus priekšlikumus par tālāku sadarbību.

SKORPIONS Ja izvērtēsi visu ar vēsu prātu, neļaujot emocijām ņemt virsroku, izvairīsies no nevajadzīgiem un nepatīkamiem konfliktiem. Kādam no mājiniekiem var būt nepieciešams tavs morālais atbalsts.

STRĒLNIEKS Būs iespējams gūt panākumus gan darba, gan mīlas frontēs, tikai rīkojies! Vēlme būt uzmanības centrā šodien palīdzēs kā vēl nekad. Sarežģījumu gadījumā ieteicams dzīvi uztvert kā spēli.

MEŽĀZIS Centies izvairīties no vienpersoniskiem vai pārsteidzīgiem lēmumiem. Ieteicams konsultēties ar speciālistiem un lūgt pieredzes bagātāku kolēģu padomu! Attiecības ar mīļoto būsi patiesi kaislīgs.

ŪDENSVĪRS Darbā uzturi pēc iespējas lietišķākas attiecības. Nošķir naudu no draudzības. Ieteicama kuņģi saudzējoša diēta. Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējams jauns jūtu uzplūdums.

ZIVIS Ja esi nolēmis nodarboties ar kaut ko konkrētu, tu nedrīksti ļaut sev novirzīties no mērķa. Iespējams, kādu aizraus mīlas lietas, bet zvaigznes tomēr iesaka lielāko vērību veltīt darba jautājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu