Kivičs ar Skulmi jau otro reizi nav ielaisti lidmašīnā un netiek uz Latviju (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs otrdien, 11. jūlijā, "Facebook" publicēja video tiešraidi, kurā atklāja, ka viņš ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi jau otro reizi nav ielaists lidmašīnā.

Pirmajā reizē pāris 20. jūnijā netika ielaists lidojumā no Alikantes uz Frankfurti. Gaidot rindā uz iekāpšanu, esot malkojuši vīnu, skatījušies telefonā smieklīgus video un skaļi smējušies. Nonākušiem pie iekāpšanas vārtiem, abiem paziņots, ka viņi netiek ielaisti lidmašīnā. 

Kā tagad izrādās, pēc incidenta pāris uz mūžu esot iekļauti aviokompānijas "melnajā sarakstā".  

Kivičs pastāstīja, ka viņa draugi iegādājušies pārim biļetes lidojumam uz Kauņu, kur abi atpūstos vienu nakti un nākamajā dienā dotos uz Latviju ar autobusu. 

Jau pēc nonākšanas lidostā pāris sapratis, ka nav samaksājuši par bagāžas pārvadāšanu. Viņi vērsušies pie lidostas personāla ar lūgumu palīdzēt, kas savukārt datubāzē atrada, kā Kivičs un Skulme uzvedušies 20. jūnijā, un viņiem paziņoja, ka abi ar aviokompāniju vairs nevarēs lidot nekad.  

Vislielāko sašutumu Kivičam un Skulmei raisījusi tieši aviokompānijas darbinieku vienaldzība un nevēlēšanās palīdzēt, kā arī tas, ka paziņojums par aizliegumu lidot nācis tikai pēc biļešu, kuras izmaksājušas 570 eiro, iegādes.

"Mēs tur vispār bijām visforšākie, vissmukākie un normāli cilvēki," Kiviča teiktajā iestarpināja Skulme.

Pēc tam mūziķis pajokoja, ka Latvijā visdrīzāk ieradīšoties rudenī, kad lapas birs, piebilstot, ka sliktākajā gadījumā ir gatavs vērsties pēc palīdzības Madrides vēstniecībā. Tagad gan viņi abi ar Skulmi neplāno nokārt degunu, bet gan doties sauļoties uz Alikantes pludmali. 

Nākamajā ierakstā Kivičs atklāja, ka ar aviokompāniju ir gatavs tiesāties. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu