"Olimpija" uzbrucējs: RFS iesita trīs vārtus no trim sitieniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Mārtiņš Sīlis, FK Liepāja

Latvijas futbola klubs RFS ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas pirmajā mačā pret Slovēnijas komandu Ļubļanas "Olimpija" iesitis trīs vārtus no trim sitieniem, uzskata šīs vienības uzbrucējs Roks Kidričs.

RFS ceturtdien Eirokausos debitēja negaidīti veiksmīgi, jo viesos aizraujošā cīņā ar 3:2 tika pieveikta Latvijas futbola izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā "Olimpija". Otro kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu maču summā, bet atbildes cīņa pēc nedēļas gaidāma Rīgā.

"Neizmantojām savas iespējas, bet pretinieki guva trīs vārtus no trim sitieniem. Visi futbolisti ir vīlušies, bet nekas vēl nav beidzies. Dosimies uz Latviju, lai atspēlētos," Slovēnijas klubs citē Kidriča teikto.

Tikmēr "Olimpija" galvenais treneris Safets Hadžičs pauda apmierinātību ar savas komandas veikumu.

"Mani futbolisti šajā mačā atdeva no sevis visu. Pat pēc pašu kļūdām mums izdevās gandrīz izglābties no zaudējuma. Savukārt pēc Gļeba Kļuškina sitiena bumba nevis lidoja garām, bet nonāca vārtos. Arī pretinieku aizsardzību bija grūti pārspēt. Latvijā centīsimies visu vērst par labu," teica speciālists.

Savukārt "Olimpija" aizsargs Deniss Šme atzina, ka komandai nav paveicies.

"Šāda spēle mums sniedz papildus motivāciju pēc nedēļas gaidāmajai atbildes cīņai. Vēlamies tikt otrajā kārtā un arī turpmāk atvest Eiropas līgu uz Ļubļanu," kaujinieciski noskaņots bija futbolists.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka citās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas spēlēs "Ventspils" ceturtdien savā laukumā ar 3:0 pieveica albāņu vienību Duresi "Teuta", bet "Liepāja" arī savu skatītāju priekšā nospēlēja 1:1 ar spēcīgo Minskas "Dinamo".

Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, ir jāpārvar četras kvalifikācijas kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu