Kolumbijā bīskaps veiks eksorcismu visai pilsētai: Armija nodrošinājusi helikopteru svētā ūdens liešanai (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Helikopters. Ilustratīvs attēls
Helikopters. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kolumbijas bīskaps šajā nedēļas nogalē plāno veikt eksorcismu Buenaventurai, kas ir ostas pilsēta Kolumbijā, aplaistot to ar svēto ūdeni no helikoptera, vēsta "The Guardian".

Buenaventuras bīskaps Monsinjors Rubēns Darija Jaramillo Montoja skaitīs lūgšanu, kas paredzēta, lai attīrītu dēmonisko invāziju.

Pilsētu apgrūtina vardarbība, narkotiku kontrabandas un nabadzība. Montoja nolēma veikt eksorcismu visai pilsētai neilgi pēc tam, kad klajā nāca slepkavība par 10 gadus vecas meitenes spīdzināšanu un nonāvēšanu.

"Mums ir jāizdzen velns no Buenaventuras, lai spētu atjaunot mieru, ko mūsu pilsēta ir zaudējusi tik daudzu noziegumu, korupcijas, ļaunuma un narkotiku tirdzniecības dēļ," bīskaps stāstījis vietējā radio stacijā.

"Mēs vēlamies attīrīt visu Buenaventuru, lejot no gaisa svēto ūdeni, lai redzētu, vai mēs izdzīsim visus tos dēmonus, kas iznīcina mūsu ostu, lai Dieva svētība nāktu un atbrīvotu to no ļaunuma, kas valda mūsu ielās."

Tiek ziņots, ka Kolumbijas armija nodrošina bīskapu ar helikopteru gaisa eksorcismam pilsētas ikgadējo patronu svētkos.

Buenaventura, Kolumbijas pilsēta Klusā okeāna piekrastē, tika titulēta par valsts vardarbīgāko vietu 2014. gadā.

Kopš tā laika dažos rajonos ir novērots ievērojams uzlabojums. Taču vietējie plašsaziņas līdzekļi šā gada pirmajos piecos mēnešos ziņoja par 51 slepkavību, kas ir par 20 nāvēm vairāk nekā iepriekšējā gada periodā.

Lai gan eksorcisms parasti tiek veikts indivīdiem, 1890. gadā pāvests Leo XIII izveidoja lūgšanu, kas ietver eksorcismu pret sātanu un kritušajiem eņģeļiem, lai atrisinātu dēmonisko invāziju plašākam reģionam.

Pagājušajā gadā Vatikāns sniedza priesteriem eksorcisma apmācības kursu. Vatikāns apgalvo, ka pieprasījums pēc atbrīvošanas no dēmoniskā valdījuma ir ievērojami palielinājies visā pasaulē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu