Video: Latvijā dzīvojošais brazīlietis Felipe un supermodele Lapiņa lasa sev internetā veltītos negatīvos komentārus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ fegabriel95

Brazīliešu izcelsmes reperis un futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš jau četrus gadus dzīvo Latvijā, savā "Youtube" kanālā uz video sarunu aicināja ASV dzīvojošo latviešu modeli Gintu Lapiņu. 

"Čau visiem! "I Love You Hater" kampaņas ietvaros satikos ar populārāko un veiksmīgāko latviešu modeli Gintu Lapiņu. Parunājām par heiteriem, bullingu, Ameriku un Brazīliju, kā arī modeles karjeru un ikdienu. Ceru, ka šis video iedvesmos cilvēkus, kuri neseko saviem sapņiem citu negatīvās ietekmes dēļ!" pie video rakstīja Felipe.

Video abi bija atlasījuši negatīvus komentārus par sevi, kurus arī lasīja skaļi un komentēja. Kamēr Felipi daudzi komentāri uzjautrināja, Lapiņa bija neizpratnē, kādēļ cilvēkiem šāda veida domas ir jāizsaka internetā. 

Pie video gan valdīja cita aina - cilvēki abām slavenībām izteica atbalstu un aizstāvību, esot nikni uz tiem cilvēkiem, kas interneta vidē izturas rasistiski un agresīvi. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu