Otrdienas horoskops: 16. jūlijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zirgs. Ilustratīvs foto
Zirgs. Ilustratīvs foto Foto: Ieva Lūka/LETA

Horoskops otrdienai, 16. jūlijam. 

AUNS Tu daudz laika pavadīsi, filozofējot par veidiem kā varētu gūt papildu peļņu. Nav izslēgts, ka vērtīgas idejas šajā sakarā var piespēlēt kāds no kolēģu vidus. Pēc darba ieteicama garāka pastaiga.

VĒRSIS Atturies no spītības. Ja sāksi rīkoties, pamatojoties uz ietiepību, ātri vien iedzīvosies liekās galvassāpēs. Nesmādē pieredzējušāku līdzgaitnieku ieteikumus. Vakarā atrodi laiku savām atvasītēm.

DVĪŅI Pateicoties loģikai, skaidrajam domu gājienam, spēsi gūt ievērojamus panākumus. Nekautrējies apkārtējiem likt manīt par sevi. Prasme pareizi pozicionēt savus sasniegumus būs ļoti nozīmīga.

VĒZIS Šodien tevi var pārņemt nelielas skumjas, saasināta paškritika, jo īsti nespēsi mainīt notikumu gaitu. Ieteicams uzturēties optimistisku un garīgas vērtības cienošu cilvēku sabiedrībā.

LAUVA Esi nedaudz piekāpīgāks savos lēmumos, tad tev šodien sekmēsies. Tu šobrīd zināmā mērā atradīsies virsotnē, un tur tev arī jānoturas. Neļaujies patmīlībai, nemeklē tikai un vienīgi pašlabumu.

JAUNAVA Diena solās nest krāšņas emocijas, atmiņā paliekošus notikumus. Zvaigznes var sniegt iespējas atrisināt sasāpējušus attiecību jautājumus, vienīgais priekšnosacījums – atklātība pret partneri!

SVARI Nepārvērtē savus spēkus, esi atbildīgāks, uzņemoties jaunas saistības. Nav izslēgti papildu tēriņi ģimenes vajadzībām, mājokļa uzturēšanai. Šodien vajadzētu atturēties no alkohola.

SKORPIONS Būsi izveidojis visai maldīgu priekšstatu par kādu no jaunajiem kolēģiem. Centies kļūt objektīvāks, neuztvert katru pretimnākošo ar nepamatotu aizdomīgumu, šaubām.

STRĒLNIEKS Mājas dzīvē vari saskarties ar negaidītiem notikumu pavērsieniem, kuri liks mainīt ierasto dienas kārtību. Pievērs lielāku uzmanību masu medijos izskanējušajai informācijai, tā var lieti noderēt!

MEŽĀZIS Pirms meties aizstāvēt kādu neslavā kritušo, rūpīgāk apdomā visus ar to saistītos aspektus. Neļaujies depresīvam noskaņojumam, mēģini savā ikdienā ienest vairāk gaišu, bezrūpīgu domu.

ŪDENSVĪRS Tavs praktiskais, pragmatiskais skatījums uz dzīvi palīdzēs sasniegt ievērojamus rezultātus. Daži Ūdensvīra zīmes pārstāvji saņems uzslavu no priekšniecības. Dienas izskaņā tieksies pēc mīļotā cilvēka.

ZIVIS Veiksme smaidīs Zivīm, kuras saistītas ar radošo, mākslas jomu. Dienas otrajā pusē nav izslēgtas saspringtākas situācijas. Galvenais, nezaudē humora izjūtu, raugies uz visu pozitīvi!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu