Ceturtdienas horoskops: 18. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Makare/LETA

Horoskops ceturtdienai, 18. jūlijam. 

AUNS Panākumi lielā mērā būs atkarīgi no spējas veidot kontaktus ar vajadzīgajām personām un prasmes pārdomāti pasniegt savu viedokli. Šodien steiga, tieksme steidzināt notikumus noteikti neattaisnosies!

VĒRSIS Aizstāvot savu taisnību, var nākties kļūt skarbākam, uzstājīgākam, nekā esi ieradis. Ja spēsi veiksmīgi pastāvēt par savām un tuvinieku interesēm, zvaigznes neapšaubāmi sola izdošanos.

DVĪŅI Nedod pārāk lielu vaļu fantāzijai, citādi tā tevi pacels tik augstos iedomu mākoņos, no kuriem nespēsi skatīt lietas vajadzīgajā gaismā. Šobrīd nav pats atbilstošākais mirklis finansiālu jautājumu risināšanai.

VĒZIS Daudz prātosi par savu nākotni, potenciālo karjeras kāpumu. Ja rīkosies saskaņā ar intuīciju, sirdsbalsi, sasniegsi jūtamākus panākumus, nekā balstot lēmumus uz saltu aprēķinu, analītisku pieeju.

LAUVA Veiksme būs tava sabiedrotā. Nav izslēgts, izdosies uzlabot attiecības darba kolektīvā. Kāda Lauva var saņemt atbalstu, pie kam pavisam negaidītā veidā. Mīlas frontē būsi patiesi kaislīgs.

JAUNAVA Vairāk ieklausies gados vecāku līdzgaitnieku padomos. Šodien vajadzētu izrādīt dubultu piesardzību, risinot juridiska rakstura jautājumus. Privātajā sfērā tieksies pēc romantikas, dvēseliskuma.

SVARI Būsi līdz ausīm iegrimis ikdienas darbos un tikai uz dienas otro pusi spēsi nedaudz atvilkt elpu. Pēcpusdienā tevi diemžēl var pārņemt depresīvs noskaņojums, kas gan nebūs uz palikšanu.

SKORPIONS Gana atbilstošs mirklis finanšu lietu kārtošanai. Teicamais garastāvoklis būs jūtams palīgs gan darbā, gan ārpus tā. Apkārtējie pratīs novērtēt tavu atklātību un tiešumu. Vakarā velti laiku atvasītēm.

STRĒLNIEKS Labvēlīga diena radošajiem Strēlniekiem. Veiksies viss, kas saistīts ar mākslu un skaistumu. Jauniesāktie projekti solās būt veiksmīgi un peļņu nesoši. Vakaru gan velti mīļotajam cilvēkam.

MEŽĀZIS Šodien noteikti paturi prātā pārbaudītu atziņu, ka skopais maksā divreiz. Šķietami lēta un izdevīga prece var izrādīties vienkāršs brāķis. Ģimenes dzīvē var rasties asāki strīdi.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots patiesi romantiski. Vēlēsies atstāt paliekošu iespaidu uz pretējā dzimuma pārstāvjiem. Nav izslēgts, ka vakarpusē saņemsi ziņas no ārzemēm, kas liks tavai sirdij pukstēt straujāk.

ZIVIS Pievērs nedaudz lielāku uzmanību attiecībām ar priekšniecību. Izrādi lielāku pretimnākšanu un nekļūsti ietiepīgs, jo tas tikai sarežģīs situāciju vēl vairāk. Mājas dzīvē tev smaidīs veiksme.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu