Piektdienas horoskops: 19. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo lietotāja foto

Horoskops piektdienai, 19. jūlijam.

AUNS Nebēdā, ja apstākļi spiež palaist garām labu izdevību nopelnīt. Tev noteikti radīsies cita, kurai spēsi laikus sagatavoties. Iespējams, mājas sienas šķitīs pārāk šauras un tu ilgosies pēc plašākiem apvāršņiem.

VĒRSIS Centies nezaudēt ticību sev. Tev šodien var nākties tikt galā ar emocijām, nostāties stabili uz zemes ar abām kājām. Ja nepieciešams, izmanto draugu vai speciālistu padomus, tikai neieslīgsti grūtsirdībā!

DVĪŅI Var parādīties tendence pārspīlēt notikumu svarīgumu. Centies atgūt iekšējo līdzsvaru, kā arī neļauj neapdomīgiem iedragāt tavu profesionālo reputāciju. Labāk veiksies radošās jomas pārstāvjiem.

VĒZIS Labvēlīga diena, lai paplašinātu profesionālās zināšanas un uzkrātu jaunu pieredzi. Dažām Lauvām var piedāvāt labāku darbu. Attiecībās ar mājiniekiem būsi draudzīgs un pretimnākošs.

LAUVA Centies stingrāk ievērot vadības ieteikumus, strādājot ievēro darba drošības tehniku. Atturies no lieka riska finansiālajās lietās, noteikti izvairies no azartspēlēm. Velti vairāk uzmanības ģimenē notiekošajam.

JAUNAVA Būsi slavējams darbarūķis. Iespējams, pateiksi pat nedaudz virs normas. Dažas Jaunavas var saņemt algas pielikumu vai paaugstinājumu amatā. Šis ir tavs laiks, spēj to tikai izmantot!

SVARI Pacietības trūkums var būt par cēloni neuzmanības kļūdām. Šodien labāk trīskārši visu pārdomā, pirms sāc rīkoties. Nav ieteicama liela fiziska slodze. Vakarā atturies no trakulīgas izklaides.

SKORPIONS Neatraidi tev piedāvāto palīdzību. Finanšu lietās vari pamanīt zināmu augšupeju, nostabilizēšanos. Kādam Skorpionam var aktualizēties nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumi.

STRĒLNIEKS Priekšniecības izrādīto atzinību ieteicams uztvert distancēti. Neatstāj lietas pusratā un iesākto noteikti noved līdz galam. Attiecībās ar mīļoto cilvēku var parādīties nelielas pretrunas.

MEŽĀZIS Viss dienas smagums būs jāveļ uz saviem pleciem. Labāk darboties individuāli un neuzticēt citam risināt savus darba jautājumus, pretējā gadījumā iespējami finansiāli zaudējumi.

ŪDENSVĪRS Ātrums un lieliskās pielāgošanās spējas būs neapstrīdams sabiedrotais. Tikai uzmanies, ka nepaskrien garām kam svarīgam! Dienas otrajā pusē par sevi var atgādināt, kāds no radinieku loka.

ZIVIS Drošāk raugies patiesībai acīs un centies pēc iespējas objektīvāk novērtēt radušos situāciju. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi nedaudz noslēgtāks nekā ierasts, taču, neskatoties uz to, spēsi rast kopīgu valodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu