Interneta hits: Miljons cilvēku plāno uzbrukt NLO nostāstiem apvītajai 51. zonai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash/Daiga Ellaby

Jau vairāk nekā viens miljons cilvēku ir pierakstījušies sociālajā vietnē “Facebook” izveidotā pasākumā, lai šturmētu slepeno ASV militāro 51. zonu un noskaidrotu, vai tajā ir pierādījumi par citplanētiešiem.

10 tūkstošu kvadrātkilometru lielā teritorija Nevadas tuksnesī jau sen ir saistīta ar NLO sazvērestības teorijām. Amerikāņi uzskata, ka tā ir vieta, kur ASV valdība slēpj pierādījumus par citplanētiešu eksistenci. Tiesa, valdība šādas runas vienmēr ir noraidījusi.

Tagad ”Facebook” ir izveidota kampaņa ar nosaukumu “Šturmējam 51. zonu: viņi nevar apturēt mūs visus”, aicinot visus interesentus 20. septembrī pulcēties pie teritorijas robežas.

Foto: Unsplash

“Mēs varam kustēties ātrāk nekā lodes. Apskatīsim tos citplanētiešus,” norādīts pasākuma pieteikumā.

Kampaņa, kuru radīja populārs video spēļu entuziasts, sākās kā joks, taču ātri vien ieguva visa interneta uzmanību, aktīvistiem radot detalizētu plānu, kā ieņemt 51. zonu.

Aicinājums ir piesaistījis pat ASV militāro spēku uzmanību - to pārstāve Laura Makendrjūsa medijiem norādīja, ka visi iebrucēji saskarsies ar “nopietnu atbildi”. Arī zīmēs ap teritorijas nožogojumu ir brīdinājums, ka uz iebrucējiem tiek šauts bez brīdinājuma.

“51. zona ir atvērta apmācību teritorija ASV gaisa spēkiem, un mēs atturēsim ikvienu no mēģinājuma tajā nonākt. ASV Gaisa spēki vienmēr ir gatavi aizsargāt Ameriku un tās aktīvus,” teikts paziņojumā medijiem.

Militāro objektu ir plānots šturmēt ar “Naruto skrējienu”, kas ir atsauce uz japāņu multfilmu iedvesmotu skriešanas stilu, kurā rokas ir izstieptas atpakaļ, bet galva uz priekšu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu