Eilands pēc homofobijas skandāla: Mēs gribam dzīvot Rietumos, bet negribam pieņemt viņu noteikumus (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ralfseilands

Nesen par karstāko un aprunātāko tematu kļuva dziedātāja Ralfa Eilanda ieraksts sociālajos tīklos, kurā viņš vērsās pie sabiedrības par kādu sasāpējušu tematu - homoseksualitāti Latvijā. Tagad, kad skandāls ir norimis, Eilands izdevumam "Privātā Dzīve" komentēja, ko domā par izcēlušos ažiotāžu. 

Iepriekš viņš sociālajos tīklos viņš dalījās emocionālās pārdomās par cilvēku negatīvo reakciju uz viņa ierakstu, ka Londonā ir piedalījies praidā.

Savukārt tagad viņš pauda uzskatu, ka latviešiem neiecietība pret visu citādo esot Padomju Savienības mantojums. 

"Mēs visi gribam dzīvot Rietumos, bet negribam pieņemt viņu noteikumus. Mēs neprotam jokot – nedod Dievs, kāds pajokos, piemēram, par izsūtīšanu. Tas tiks uzreiz nozākāts. Lielbritānijā mierīgi var jokot par karu un citiem tematiem, nebaidoties, ka tiksi saukāts pēdējiem vārdiem. Mums trūkst tolerances un sapratnes, ka nevajag citādāko nosodīt. Jā, tev kāds var nepatikt, tās ir tavas tiesības, bet tev nav uzreiz citādais jānolamā. Vienkārši pasaki – nepatīk, un viss. Visi to pieņems un sapratīs. Nav jau problēma tajā, ka tev nepatīk, bet tajā, kā tu uz to reaģē," izdevumam skaidroja mūziķis. 

Lai mazinātu neiecietību, ar cilvēkiem ir vairāk jārunā un jāizglīto, uzskata mūziķis. "Bija laiks, kad mani lamāja tikai par to, ka es uz skatuves novilku kreklu. Manuprāt, tam vispār nav jābūt tematam, jo Eiropā daudzas grupas jau uznāk uz skatuves bez krekla. Neskatoties uz to, ka tas kādam nepatīk, es tik un tā turpinu kreklu vilkt nost, lai cilvēki saprot: tas ir normāli."

Kā ziņots, atbalstu Eilandam izteica arī skandalozais mūziķis Andris Kivičs. 

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu