"Lauku sētas" zvaigzne Ingars uz Latviju atvedis savu mīļoto vīrieti Oliveru (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Lauku sēta" iepazītais Ingars Babčuks, kuram izveidojās attiecības ar šova dalībnieci un savu vienaudzi Zani Sterķi, pirms kāda laika paziņoja, ka ir homoseksuāls un viņu vieno romantiskas attiecības ar kādu puisi no Lielbritānijas vārdā Olivers. Tagad abi viesojušies Latvijā. 

Šobrīd Ingars kopā ar Oliveru dzīvo Lielbritānijā, kur abi puiši arī iepazinās. Nesen Babčuks mīļoto atvedis uz savu dzimteni. 

Sociālajos tīklos viņš publiskoja foto, kurā parāda, ka mīļoto ir aizvedis pie ģimenes, abi apmeklējuši kūti, kā arī restorānu.

"Mēs paspējam tik daudz, un tomēr liekās, ka tik ļoti maz! Ir forši apciemot radus, bet kad jādodas prom, tās atvadas... Tās plēš sirdi. No pilsētas uz laukiem... No laukiem uz pilsētu.Es ļoti, jo ļoti mīlu jūs! Un ir sāpīgs tas brīdis, kad nākamreiz tiksimies... Kaut kad... Lai cik tālu mēs viens no otra būtu, sirdī mēs būsim blakus vienmēr!" rakstīja Ingars. 

Mēs paspējam tik daudz, un tomēr liekās, ka tik ļoti maz! Ir forši apciemot radus, bet kad jādodas prom, tās atvadas......

Posted by Ingars Babčuks on Ceturtdiena, 2019. gada 11. jūlijs
Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu