Laulības nav viegla lieta - līgava žilbina 63 kilogramus smagā kleitā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MICHAEL SKOGLUND / BILDHUSET

Kāda līgava Lielbritānijā izlēmusi pavadīt savu īpašo mirkli īpaši iespaidīgā paskatā - viņa devusies pie vīra gaisīga paskata kleitā, kas svērusi gandrīz tikpat daudz, cik pati līgava. Par to vēsta portāls "Postimees".

39 gadus vecā trīs bērnu māmiņa Rebeka Markhema apprecējusies ar 42 gadus vecu bāra īpašnieku pēc gada pazīšanās. Līgava uz savu kāzu ceremoniju ieradusies rozā limuzīnā tērpusies kleitā, kas viņu viennozīmīgi padarījis par vakara naglu.

» Karaliskais pāris svin pirmo kāzu jubileju! Publicētas vēl neredzētas kāzu fotogrāfijas

Iespaidīgo kleitu dizaineri izveidojuši saskaņā ar pašas Rebekas idejām - milzu svārku daļu saturējuši astoņi gredzeni, savukārt kleitas augšējo daļu rotājuši firmas "Swarovski" kristāli. Kleita svērusi gandrīz 63 kilogramus - tuvu pašas līgavas svara. Rebekai uztērpt smago laulību tērpu palīdzējuši kāzu salona darbinieki - kopumā kleitas uzvilkšana aizņēmusi 20 minūtes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moore (@boomnboom808) on

Līgava lielā kopsvara dēļ esot pārvietojusies ar zināmām grūtībām un ceļš līdz altārim tai aizņēmis vērā ņemamu laiku, taču sieviete esot izteikusies, ka ir laimīga par savu sapņu piepildīšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moore (@boomnboom808) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moore (@boomnboom808) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moore (@boomnboom808) on

Rebekas kleita gan nav pasaulē smagākais kāzu tērps - to svarā krietni pārsteidz dizaineru "Gail Be" kāzu kleita "Fantasy", kas sver veselus 181 kilogramu. Tas veidots no 500 tūkstošiem stikla pērlīšu un vairāk kā 400 tūkstošiem kristālu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gail Be Designs (@gailbedesigns) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu