Mančestras "United" ir pārliecināta par vārtsarga de Heas noturēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Davids de Hea
Davids de Hea Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais Anglijas futbola klubs Mančestras "United" ir pārliecināts par spāņu vārtsarga Davida de Heas noturēšanu savā sastāvā.

De Heas līgums ar Mančestras komandu noslēgsies nākamā gada vasarā, bet jau janvārī viņš varēs runāt ar ārzemju klubiem par iespējamo pārcelšanos.

Šomēnes abas puses ir atsākušas sarunas par jaunu kontraktu, bet Mančestras "United" kluba pārstāvji ir ļoti pārliecināti par de Heas noturēšanu, vēsta BBC. Sagaidāms, ka jaunais līgums spāni varētu padarīt par vislabāk atalgoto futbola vārtsargu pasaulē.

De Hea, kuram ir 28 gadi, Mančestras "United" sastāvā spēlē jau kopš 2011.gada, bet jau vairākus gadus viņš tiek dēvēts par vienu no pasaules labākajiem futbola vārtsargiem. Vēl 2015.gada vasaras izskaņā spānis teju nonāca dzimtenes klubā Madrides "Real", tomēr darījums dokumentu problēmu dēļ pēdējā brīdī nenotika.

Tikmēr joprojām ir neskaidrība par franču pussarga Pola Pogbā nākotni Mančestras "United" rindās. Viņš jau ilgu laiku tiek saistīts ar pārcelšanos uz to pašu "Real", tomēr Anglijas klubs par viņu piedāvājumus neesot saņēmis.

Savukārt beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku, visticamāk, drīzumā oficiāli no Mančestras "United" pārcelsies uz Itālijas grandu Milānas "Inter". Šāds darījums tiek apspriests jau ilgu laiku, bet vēl nav realizējies.

Gan Pogbā, gan Lukaku pašlaik kopā ar Mančestras komandu aizvada treniņnometni Austrālijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu