"Troņu spēle" saņem rekordlielu "Emmy" nomināciju skaitu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Troņu spēle"
"Troņu spēle" Foto: HBO/publicitātes

Populārā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") pēdējā sezona otrdien, 16. jūlijā, nominēta "Emmy" televīzijas balvām 32 kategorijās, kas ir jauns rekords.

"Troņu spēle" nominēta kategorijā "Labākais dramatiskais seriāls". Kits Haringtons saņēmis nomināciju kā labākais dramatiskais aktieris, savukārt Alfijs Allens, Nikolajs Kosters Valdavs un Pīters Dinkledžs - kā labākie otrā plāna aktieris.

Emīlija Klārka nominēta kā labākā dramatiskā aktrise, savukārt Gvendolīna Kristija, Lēna Hedija, Sofija Tērnere un Meisija Viljamsa - kā labākās otrā plāna aktrises.

Seriāls "Troņu spēle" astoņu gadu ētera dzīves laikā kopumā saņēmis 161 "Emmy" nomināciju un līdz šim godalgots ar 47 "Emmy" balvām.

Otrajā vietā pēc nomināciju skaita ierindojies seriāls "The Marvelous Mrs. Maisel". Kompānijas "Amazon" veidotais komēdijseriāls par pagājušā gadsimta piecdesmito gadu mājsaimnieci, kura pievēršas komiķes karjerai, nominēts "Emmy" balvām 20 kategorijās.

Trešajā vietā nomināciju skaita ziņā šogad ierindojies telekanāla HBO seriāls "Chernobyl" ("Černobiļa"), kas nominēts 19 kategorijās.

Savukārt telekanāla NBC ilggadējais skeču šovs "Saturday Night Live" nominēts balvām 18 kategorijās.

"Emmy" balvas tiks pasniegtas 22. septembrī Losandželosā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu