Viltus mūķenes un pēcpuses implanti. Policija atklāj dīvainākos kokaīna kontrabandas slēpšanas veidus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Daži no narkotiku pārvadātājiem ir gatavi darīt visu, lai droši nogādātu nelegālo kravu un paliktu nesodīti. Tā, piemēram, Barselonas lidostā vakar, 16. jūlijā, tika aizturēts vīrietis, kurš centās pārvest aizliegtu vielu, noslēpjot to zem parūkas, vēsta BBC.

Vīrietis tika noķerts Barselonas lidostā& ar 30 000 eiro vērtu kokaīna kravu, vēsta policija.

Policijai gan nevajadzēja smagi pūlēties, lai atrastu paciņu ar aizliegto vielu. Likumsargi pamanījuši, ka vīrieša parūka izskatās aizdomīgi, jo tā nepiegulēja viņa galvai.

Tāpat šonedēļ Brazīlijā tika aizturētas dažas personas, kuras bija iegādājušās ziepes, kas pildītas ar kokaīnu. Policija informē, ka no veikala tika izņemti aptuveni 80 kilogrami aizliegtās vielas.

Detektīvi uzsver, ka ziepes, kas pildītas ar kokaīnu,veikala plauktos varētu būt nogādātas kļūdas dēļ.

2018. gadā Portugālē kāds vīrietis centies pārvest kokaīna kravu speciāli izgatavotos pēcpuses implantos. Arī viņam nav izdevies kravu droši nogādāt paredzētajā vietā. Likumsargi arestēja vīrieti Lisabonas lidostā un atrada vienu kilogramu kokaīna.

» "Ar teju kilogramu kokaīna vēderā..." Nelegālā biznesa aizkulises - patiess stāsts

Kā vēsta BBC, Pireneju pussala ir viena no galvenajiem kokaīna ievešanas un izvešanas punktiem Eiropā. Tur narkotiku kontrabandas operācijas tiek regulāri pārtrauktas.

2018. gadā Portugāles un Spānijas policija izņēma 745 kilogramus kokaīna,kas bija paslēpti svaigā ananasā.

Foto: AFP/SCANPIX

Savukārt 2013. gadā Kolumbijā trīs sievietes bija ģērbušās mūķeņu tērpos un mēģinājušas pārvest narkotisko vielu. Sievietes tika arestētas ar diviem kilogramiem kokaīna Kolumbijas lidostā. "Mūķenes" tika pārmeklētas pēc tam,kad policija bija pamanījusi, ka viņas uzvedas aizdomīgi.

Tāpat 2018.gadā kāds kuģa kapteinis atteicies iebraukt ostā, izraisot Alžīrijas varas iestāžu aizdomas. Kad kravas kuģis piestājis ostā,konteinerā ar gaļu tika konstatēti 700 kilogrami narkotiskās vielas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu