Rajecka par plastiskajām operācijām: Vari uztaisīties par lelli, bet, ja nedzirkstīs acis, nekas tur nesanāks (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Spigovskis/ publicitātes foto

Slavenā pašmāju dziedātāja Olga Rajecka (57) izdevumam "Ieva" dalījās savā viedoklī par vienu no šā brīža aktualitātēm modes pasaulē - mākslīgo skaistumu. 

Kā skaidroja mūziķe, viņa nesaka, ka nekad netaisīs plastiskās operācijas, taču pārāk tās neatbalsta.

"Ja kāds cilvēks to grib, lai viņš to dara, – es nevienu nenosodu, un man arī nav tādu tiesību. Man patīk kopti cilvēki, man patīk skaistums. Man, piemēram, nav biezu matu, un es uz koncertiem tos pielieku – garākus, īsākus. Bet tie ir tikai aksesuāri, ko izmantoju. Ja vajag, varu nomest trīs kilogramus, varu nomest piecus. Ar to manas pārvērtības beidzas.

Taču plastiskās operācijas… Vismaz pagaidām neko tādu nedarīšu. Uzskatu, ka tas prieks, emocijas, kas ir cilvēkā, ir daudz spēcīgāki par plastiskajām operācijām. Tu vari uztaisīties par lelli, bet, ja tev nedzirkstīs acis, nekas tur nesanāks. Ja sieviete ir priecīga, mirdzošām acīm, enerģiska, vīrieši neredz viņas krunkas, neredz celulītu, neredz liekos kilogramus. Viņi redz prieku. Vīrietis vēlas, lai sieviete ir priecīga, bezrūpīga un interesanta, lai ar viņu ir jautri. Ja tas būs, tavi trūkumi paliks nepamanīti. Viņš nemanīs, cik tu esi apaļa vai cik tev ir krunku. Viņš redzēs, ka tu vienmēr tiec laukā no visām situācijām. Čaļiem vajag, lai sieviete ir gudra, visu laiku izglītojas, mācās, grib ceļot, kaut ko jaunu uzzināt. Un vēl svarīgi, lai sievietei nekad nesāp galva un viņa prot labi gatavot ēst," norādīja mūziķe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu