"Es neesmu gejs!" Bijusī NBA zvaigzne Hovards noliedz baumas, ka bijis attiecībās ar vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dvaits Hovards
Dvaits Hovards Foto: AP/Scanpix

Sociālajos tīklos izskanējusi informācija, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolists Dvaits Hovards esot attiecībās ar vīrieti. Tomēr uz jautājumu, "vai viņš ir homoseksuāls", bijusī līgas zvaigzne atbild noraidoši, vēsta "Fox Sports 1".

Izplatījušās baumas, ka 33 gadus vecais basketbolists ir bijis attiecībās ar vīrieti vārdā Masins Elaidža, kā arī Hovards esot manīts neformālos sarīkojumos, kurus ierasti apmeklējot transseksuālas personas.

Amerikāņu televīzijas kanālam "Fox Sports 1" Hovards šos komentārus noliedz: "Es pagājušajā gadā gāju cauri daudzām lietām. Tās man palīdzēja atbrīvoties. Es to uztvēru nopietni, jo daudzi mani nicināja. Es sapratu vienu lietu - kādēļ man ir jāļauj cilvēkam, kuru nekad neesmu saticis, mani šādi aizvainot?"

Foto: AFP / Scanpix

Basketbolists arī konkrēti noliedzis izskanējušo informāciju, ka ir homoseksuāls.

"Es neesmu gejs. Taču cilvēkiem, kuri tādi ir, nākas slēpties, jo sabiedrība izturas ļoti nicinoši pret citādāk domājošajiem."

Savas karjeras laikā Hovards astoņas reizes piedalījies NBA Visu Zvaigžņu spēlē, kā arī četras reizes tika atzīts par līgas labāko aizsardzības spēlētāju. 

Basketbolists ir spēlējis tādās komandās, kā Orlando "Magic", Losandželosas "Lakers", Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks", Vašingtonas "Wizards", kā arī Šārlotes "Hornets". Basketbolists šovasar tika aizmainīts uz Memfisas "Grizzlies" vienību, taču iespējamība, ka Hovards komandā paliks, ir ļoti minimāla.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu