Atbrīvojusies vakance karaļnamā! Anglijas karaliene Elizabete II meklē jaunu pavāru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lielbritānijas karaliene Elizabete II
Lielbritānijas karaliene Elizabete II Foto: AFP / Scanpix

Anglijas karaliskā ģimene meklē jaunu pavāru, kurš varētu pagatavot ēdienus pēc augstākajiem standartiem, atklāj sludinājums Bekingemas pils mājaslapā, vēsta ziņu portāls "DailyMail".

Vakance paredz dzīvošanu uz vietas pilī un atalgojums gadā ir norādīts 22 076,04 angļu mārciņas (apmēram 24 388 eiro). Vakantā pavāra pozīcija paredz arī ēst gatavošanu pārējās karaliskajās rezidencēs un izbraukumos ar karaļnama ģimeni.

Paredzēts, ka kandidātiem jāsagatavo dažādas ēdienkartes plašam pasākumu klāstam, iekļaujot augstas kvalitātes sastāvdaļas.

Bekingemas pils sludinājumā rakstīts, ka "kā jau paredzējāt, augstas kvalitātes standarti ir ļoti no svara un katra diena ir darba pilna, tāpēc jums jābūt ambiciozam kvalificētam pavāram."

Bekingemas pilī parasti notiek valsts mēroga banketi, piemēram, pagājušā mēneša vakariņas ar ASV prezidentu Donaldu Trampu.

» Sarkanvīns 1400 eiro vērtībā un pašaudzēts jērs - ar ko Tramps mielojās Bekingemas pilī?

Bijušais karaliskais pavārs Darens Makgreidijs, kurš lutināja karalisko ģimeni teju 15 gadus, nesen atklāja, ka karaliskā ģimene mīlot ceļojumos ņemt līdzi našķus, par ko arī jaunajam censonim būtu jāatbild.

Intervijā ar laikrakstu "Harpers Bazaar", Makgreidijs atklāja, ka karalienei bieži patīk našķoties ar viņas iemīļotu šokolādes biskvīta kūku. Kūka tiek gatavota Bekingemas pilī un karaliene to, labprāt, nobauda katru dienu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu