"airBaltic" Pilotu akadēmija pasūtījusi trīs "Diamond Aircraft" lidmašīnas apmācībām (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" meitasuzņēmums "airBaltic Training" no "Diamond Aircraft" pasūtījusi trīs viena dzinēja "DA40 NG" apmācību lidmašīnas, kas paredzētas lidsabiedrības izveidotajai Pilotu akadēmijai, informē "airBaltic" pārstāvji.

Šie lidaparāti tiks piegādāti 2020 gadā. Pašreiz "airBaltic" Pilotu akadēmijai ir septiņas apmācību lidmašīnas - sešas "Diamond DA40 NG" un viena "Diamond DA42-VI".

"Mūsu modernā "Diamond Aircraft" flote ir viens no veiksmes faktoriem "airBaltic" Pilotu akadēmijai, kas ir piemērota programma ikvienam, kas vēlas kļūt par "airBaltic" pilotu. Šis papildu pasūtījums no "Diamond Aircraft" atbalsta mūsu apmācību programmas tālāku izaugsmi. Turklāt mēs esam saņēmuši Latvijas Civilās aviācijas aģentūras sertifikātu, kas ļauj mums pašiem veikt "Diamond Aircraft" lidaparātu tehnisko apkopi," norādīja "airBaltic" lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis.

Šoruden pirmie studenti absolvēs Pilotu akadēmijas programmu un pievienosies lidsabiedrībai kā piloti. "airBaltic" Pilotu akadēmija nesen uzsāka pieteikšanās procesu 2019. gada rudens-ziemas grupai.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu