Rīgā notiks pirmais LGBT+ kopienas festivāls (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Varavīksnes karogs. Ilustratīvs attēls
Varavīksnes karogs. Ilustratīvs attēls Foto: Reuters / Scanpix

"QueerFest '19" notiks 24. augustā klubā "Golden". Festivāla organizatoru komanda ziņo, ka pasākums "ieskandinās jauna posma uzsākšanos Latvijas LGBT+ kopienas dzīvē".

Kā norāda organizatori, festivāla ietvaros tiks svinēta pasaule zem varavīksnes karoga. Visas dienas garumā norisināsies dažādi ar LGBT+ kopienu saistīti pasākumi.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par organizācijām, kuras ar atbalsta LGBT+ kopienu un labprātīgi uzņem ikvienu, veicinot sociālo iekļaušanu. Festivāla laikā norisināsies dažādas radošās darbnīcas, piemēram, par "Zero-Waste", hennas tetovēšanu un kreklu apdruku.

Kā viena no festivāla centrālajām aktivitātēm būs "RuPaul’s Drag Race" modes skate un viktorīna, kurā apmeklētājiem būs iespēja pierādīt savas zināšanas un atjautību par vienu no populārākajiem LGBT+ šoviem. Pasākuma laikā arī būs pieejams atpūtas laundžs, kurā spēlēs dzīvā mūzika.

Pasākums noslēgumā notiks ikgadējā "Vogue" Balle "Ball of Saints".

Festivālu organizē "House of Weiss" un Klubs "Golden", sadarbībā ar LGBT+ Jauniešu grupu "Skapis.eu", "Pride.lv" un citiem. 

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu